Αθλητισμός

Επιστολή της European Super League στη FIFA: «Θα σας πάμε στα δικαστήρια, έχουμε εξασφαλίσει 4 δισ. ευρώ»

Επιστολή της European Super League στη FIFA: «Θα σας πάμε στα δικαστήρια, έχουμε εξασφαλίσει 4 δισ. ευρώ»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις, μετά το βράδυ της Κυριακής όταν και ανακοινώθηκε η νέα λίγκα European Super League, με 12 ιδρυτικά μέλη.

Οι άμεσες αντιδράσεις από όλες τις πλευρές, έφερε την European Super League να πάρει νέα μέτρα και έτσι έστειλε επιστολή στη FIFA.

Εκεί απειλεί ότι ήδη έχει μαζέψει 4 δις ευρώ, ενώ τονίζει ότι θα τα πούνε οι δυο τους στα δικαστήρια.

«Η επίσημη δήλωσή σας μας αναγκάζει να πάρουμε προστατευτικά μέτρα για να διασφαλίσουμε τους εαυτούς μας από μια τέτοια επιθετική αντίδραση, που όχι μόνο θα θέσει σε κίνδυνο την επιχορήγηση που έχουμε πάρει, αλλά θα είναι και παράνομη.

Γι’ αυτό τον λόγο, η Super League Company έχει κάνει ήδη κινήσεις στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, προκειμένου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη ίδρυση και λειτουργία της διοργάνωσης σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε ότι θα γίνουν όλες οι λογικές και διαθέσιμες ενέργειες για να προστατευθούν η διοργάνωση και οι μέτοχοί τους, δεδομένης της ανεπανόρθωτης ζημιάς που θα έρθει αν για οποιονδήποτε λόγο μας στερηθεί το δικαίωμα να φτιάξουμε τη European Super League και να μοιραστούμε τα λεφτά από τη χορηγία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X