Αθλητισμός

Η σύζυγος Τούρκου πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή προσέλαβε εκτελεστή

Η σύζυγος Τούρκου πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή προσέλαβε εκτελεστή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Τούρκος πρώην αμυντικός φόρεσε τις φανέλες των Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι και Μπεσίκτας, ενώ υπήρξε και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο οποίος τους τελευταίους μήνες ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του.

Ενώ είναι σε δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστή Emre Aşık με την Yağmur Sarnıç, η προσωρινή επιμέλεια των τριών παιδιών του ζευγαριού δόθηκε στον πατέρα τους πριν από 8 μήνες. Η Yağmur Sarnıç τα έβλεπε κάθε Κυριακή από τις 10:00 πρωί και τα παρέδιδε στις 16:00 το απόγευμα την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται , η σύζυγος του Ασίκ κατηγορείτε ότι ζήτησε από τον εραστή της να τον σκοτώσει, αλλά αυτός αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί σε πληρωμένο εκτελεστή, δίνοντας του και το ποσό του ενός εκατ. ευρώ…

ΑΠΟΠΛΗΞΙΑ! "Έχει ποινικό ρεκόρ!" Μεταξύ Emre Aşık και Yağmur Sarnıç Aşık ...

Στόχος της συζύγου, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, ήταν να βγάλει από τη μέση τον Ασίκ και να κληρονομήσει την περιουσία του, ζώντας ελεύθερη τον έρωτά της με τον εραστή της. Το σχέδιο, όμως, το χάλασε ο επαγγελματίας εκτελεστής, ο οποίος αποφάσισε να πει τα πάντα στην αστυνομία.

Κορονοϊός: Εφιαλτική πρόβλεψη για τον Οκτώβριο στην Ελλάδα με 7.000 κρούσματα και 250 θανάτους ημερησίως

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X