Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά: Το “πουλέν” του Γιάγια Τουρέ-Τον έχει σαν μικρό του αδερφό

Μαντί Καμαρά: Το “πουλέν” του Γιάγια Τουρέ-Τον έχει σαν μικρό του αδερφό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι και οι δύο Γαλλόφωνοι, παίζουν περίπου στην ίδια θέση και όμως έχουν πολλά κοινά. Ο Γιάγια Τουρέ μπορεί να μην έχει αγωνιστέι ακόμη στον Ολυμπιακό, όμως η επιρροή του στα αποδυτήρια είναι ήδη μεγάλη. Δεν είναι τυχαίο που ο πιτσιρικάς Μαντί Καμαρά είναι υπό την προστασία του.

Ο πολύπειρος μέσος έχει υπό την προστασία του το νεαρό από τη Νέα Γουινέα. Του συμπεριφέρεται ως πατέρας και μεγαλύτερος αδερφός και προσπαθεί να τον βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Δεν είναι τυχαίο πως ο 21χρονος είχε δηλώσε: «Είναι πρότυπό μου ο Τουρέ! Το μόνο που έχω να κάνω είναι να εκμεταλλευτώ την παρουσία του. Μου μαθαίνει πολλά πράγματα και αυτό θέλω να το εκμεταλλευτώ και να συνεχίσω να μαθαίνω απ’ αυτόν».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sport24, ο Ιβοριανός σούπερσταρ έχει από κοντά τον Καμαρά στα αποδυτήρια, τον συμβουλεύει εντός κι εκτός γηπέδου, τον βοηθά ακόμη και στη μετάφραση! Για όσους δεν το γνωρίζουν ο πολυτάλαντος Μαντί δεν γνωρίζει άλλη γλώσσα πλην των γαλλικών με αποτέλεσμα ακόμη και οι εντολές του κόουτς να του μεταφέρονται με διερμηνέα. Αυτή τη δουλειά είχαν αναλάβει αρχικά ο Ομάρ με τον Σισέ, πλέον έχει μπει και ο Τουρέ στο κόλπο.

Τα αποτελέσματα φαίνονται και στο γήπεδο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι μετά τη γκολάρα που πέτυχε ο Καμαρά στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ο πρώτος άνθρωπος που έσπευσε να αγκαλιάσει και να πανηγυρίσει το γκολ ήταν ο Τουρέ!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X