Αθλητισμός

Με το ένα πόδι στον τελικό του κυπέλλου ο ΠΑΟ κέρδισε τον ΠΑΟΚ 1-0 (βίντεο)

Με το ένα πόδι στον τελικό του κυπέλλου ο ΠΑΟ κέρδισε τον ΠΑΟΚ 1-0 (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 στον πρώτο γύρο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, παίρνοντας έτσι ένα σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού. Η πολυαναμενόμενη ρεβάνς που θα γίνει στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, είναι προγραμματισμένη για την επόμενη τετάρτη 21/2.

Σημειώνεται ότι πριν από την έναρξη του αγώνα οι Σβαμπ και Πέρεθ κατέθεσαν ένα στεφάνι στη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη, του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του στη Θέρμη λόγω του αυτοκινητιστικού δυστυχήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στον αγώνα με αποτέλεσμα να πιέζουν ψηλά και να κυνηγάνε τις περισσότερες μπαλιές, σε αντίθεση με τους «πράσινους» που κράτησαν την μπάλα στα πόδια τους θέλοντας να αναπτύξουν το παιχνίδι τους. Στο πρώτο μέρος δεν σημειώθηκαν πολλές ευκαιρίες, αλλά υπήρχε γρήγορος ρυθμός και από τις δύο ομάδες οι οποίες είχαν τις καλές στιγμές τους. Όμως τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, μετά το σφύριγμα του διαιτητή, χωρίς να έχει σημειωθεί σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ίδια ένταση που είχε και το πρώτο, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκοτ με τον Σπόραρ στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι «πράσινοι» συνδυάστηκαν πολύ ωραία στο μισό γήπεδο, με την μπάλα να πηγαίνει από τα αριστερά στα δεξιά ώσπου ο Κώτσιρας έκανε την σέντρα στοχεύοντας τον Μπερνάρ, ο οποίος έκανε την κεφαλιά. Ο Κοτάρσκι απέκρουσε, όμως ο Σπόραρ που βρισκόταν στο σωστό σημείο κατάφερε να πάρει το ριμπάουντ και να ανοίξει το σκορ.

Στο 80ο λεπτό υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, με τους πιο ψύχραιμους να προσπαθούν να χωρίσουν τους Τάισον και Μπακασέτα που συγκρούστηκαν μετά από κάποιες κουβέντες που αντάλλαξαν. Ένταση υπήρξε και στους πάγκους των δύο ομάδων, όμως ηρέμισαν τα πνεύματα και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. Σημειώνεται ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα σε Τάισον και Μπακασέτα, οι οποίοι αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο μες την συνοδεία αστυνομικών.

Ο χρόνος των καθυστερήσεων ήταν 7 λεπτά, λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, όμως το σκορ δεν άλλαξε με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να φύγουν από την Θεσσαλονίκη με την πολύτιμη νίκη.

Οι αρχικές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο, Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας

Παναθηναϊκός: Nτραγκόφσκι, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Αράο, Ρούμπεν, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Τσέριν, Παλάσιος, Σπόραρ

Δείτε το γκολ:



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X