Αθλητισμός

Μελισσανίδης στους παίκτες: «Παίξτε για τη φανέλα»- «20 χρόνια σας κλέβουν τον ιδρώτα»

Μελισσανίδης στους παίκτες: «Παίξτε για τη φανέλα»- «20 χρόνια σας κλέβουν τον ιδρώτα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πριν από την έναρξη του τέταρτου και τελευταίου για φέτος ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρέθηκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης με τα λόγια του «έφτιαξε» τους παίκτες που μπήκαν αποφασισμένοι και τελικά κατάφεραν να πάρουν ακόμα μια σπουδαία πρόκριση επί των πρωταθλητών.

«Σήμερα πρέπει να παίξετε για η φανέλα και το έμβλημα. Το σήμα και η φανέλα πρέπει να γίνουν δεύτερο πετσί σας. Πρέπει να μπείτε πεινασμένοι, μπορείτε να κερδίσετε και να δώσετε χαρά στον κόσμο μας. Το οφείλετε και στους εαυτούς σας γιατί είκοσι χρόνια σας κλέβουν τον ιδρώτα» είπε χαρακτηριστικά o ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Μετά το ντέρμπι

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά από τη νίκη πρόκριση της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού με 2-1 στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Περιστοιχισμένος από δεκάδες φίλους της Ένωσης που τον αποθέωναν, ο επικεφαλής του συλλόγου μίλησε στους δημοσιογράφους, με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη.

«Δεν έχει γίνει τίποτα, παιδιά. Από τους 8 πήγαμε στους 4, δεν άλλαξε τίποτα. Υπάρχει συνέχεια ακόμα. Ήταν ωραίο παιχνίδι. Παίξαμε καλή μπάλα, κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο και συνεχίζουμε», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, προχώρησε σε νουθεσίες προς τους δημοσιογράφους: «Το πιο σωστό από όλα είναι να κάνετε και να παίρνετε συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές. Να σταματήσει αυτό το αίσχος, οι παράγοντες να βγαίνουμε να μιλάμε. Τέλος αυτό. Πηγαίντε εκεί που πρέπει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X