Αθλητισμός

Ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα μεταδοθεί

Ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα μεταδοθεί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το ντέρμπι αιωνίων Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός(20:30, Cοsmote Sport 1HD, LIVE από το Newsit.gr)ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της πρεμιέρας των πλέι οφ στην Super League, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν τη νίκη στο γήπεδο τους, ανήμερα των 99ων γενεθλίων του συλλόγου.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των αναμετρήσεων με τους δυο «αιώνιους» να τίθενται αντιμέτωποι για πέμπτη φορά μέσα στη φετινή σεζόν, καθώς έχουν προηγηθεί οι δυο αγώνες της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα, αλλά και η διασταύρωση στο Κύπελλο.

Ένα παιχνίδι ξεχωριστό για τους γηπεδούχους, καθώς σήμερα 10/03 είναι τα γενέθλια του συλλόγου, ο οποίος κλείνει 99 χρόνια ζωής, με τον κόσμο της ομάδας όπως είναι λογικό να θέλει τη νίκη για να γιορτάσει το συγκεκριμένο γεγονός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Conference League θέλει να διευρύνει το σερί πέντε νικών στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα 36-13 υπέρ τους τέρματα, με τον Ισπανό τεχνικό να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο Παναγιώτη Ρέτσο.

Από την πλευρά του ο Φατίχ Τερίμ είδε την ομάδα του να αφήνει δυο πολύτιμους βαθμούς στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, με τον Παναθηναϊκό να τελειώνει τη κανονική διάρκεια στο πρωτάθλημα στην 3η θέση, όντας στο -4 από την κορυφή και στο -1 από τον αποψινό τους αντίπαλο.

Ο Τούρκος προπονητής γνωρίζει πως το παιχνίδι έχει πολύ μεγάλη κρισιμότητα, με τον ίδιο μάλιστα να μην υπολογίζει τους τραυματίες Χουάνκαρ, Σένκεφελντ και Γεντβάι, τον ανέτοιμο Βέρμπιτς, καθώς και τον Αιτόρ ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Διαιτητής: Σλάγκερ (Γερμανία)
Βοηθοί: Βασίτσκι, Μπλος (Γερμανία)
Τέταρτος: Φωτιάς
VAR: Μίλερ (Γερμανία), Μπουξμπάουμ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X