Αθλητισμός

Ο Πελέ έκανε επέμβαση για αφαίρεση όγκου – Το συγκινητικό μήνυμά του

Ο Πελέ έκανε επέμβαση για αφαίρεση όγκου – Το συγκινητικό μήνυμά του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O Πελέ βρίσκεται εδώ κι έξι ημέρες στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο, όπως είχει γίνει νωρίτερα γνωστό, καθώς τον ταλαιπωρεί ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο παχύ έντερο και πλέον αναρρώνει σε κλινική του Σάο Πάολο. Ο 80χρονος Πελέ που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους θαυμαστές του εκφράζοντας τον δυναμισμό αλλά και την αισιοδοξία του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας. Ευχαριστώ τον Θεό που αισθάνομαι καλά και που επέτρεψαν στους δρ. Φάμπιο και δρ. Μιγκέλ να φροντίσουν την υγεία μου. Την περασμένη Κυριακή υποβλήθηκα σε επέμβαση για την αφαίρεση ύποπτου όγκου στο παχύ έντερο. Ο όγκος αναγνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που είχα αναφέρει την περασμένη εβδομάδα.

Ευτυχώς, είμαι συνηθισμένος να πανηγυρίζω μεγάλες νίκες στο πλάι σας. Θα αντιμετωπίσω την αναμέτρηση με χαμόγελο στο πρόσωπο, αισιοδοξία και χαρά που ζω περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου».

https://www.instagram.com/p/CTfPV3jg-_j/?utm_source=ig_embed

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X