Αθλητισμός

Παρί Σεν Ζερμέν: «Η πόρτα είναι ανοιχτή πάμε για τον Μέσι»

Παρί Σεν Ζερμέν: «Η πόρτα είναι ανοιχτή πάμε για τον Μέσι»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων, Αλ Κελαϊφί, με αμύθητη περιουσία έχει σίγουρα τη δυνατότητα να αποκτήσει όποιον παίκτη θέλει. Το έχει αποδείξει στο παρελθόν με τρανότερο παράδειγμα την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα με το ποσό – ρεκόρ των 222 εκατομμυρίων ευρώ.

Κάθε ομάδα θα πρέπει όμως να προσαρμόζεται στους κανόνες τους Financial Fair Play αλλιώς θα τιμωρείται αυστηρά, αυτό είναι δεδομένο. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Παρισιού προέβη σε μία δήλωση η οποία δημιούργησε κουβέντες σχετικά με το που θα καταλήξει ο Λιονέλ Μέσι εάν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη το επερχόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο Αλ Κελαϊφί τόνισε:

«Οι σπουδαίοι παίκτες όπως ο Μέσι θα βρίσκονται πάντα ψηλά στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν. Τώρα μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουμε ή να ονειρευτούμε γι’ αυτή τη μεταγραφή. Ωστόσο, είμαστε διατεθειμένοι να κάτσουμε στο τραπέζι με οποιαδήποτε διοίκηση και οποιοδήποτε μάνατζερ. Έχουμε ήδη κλείσει τη θέση μας για συνάντηση με τον Μέσι και τους εκπροσώπους του. Στο ποδόσφαιρο τέσσερις μήνες αποτελούν έναν αιώνα».

 

Κορονοϊός: Νέος σάλος με τις μάσκες στα σχολεία! Μοίρασαν «μάσκες για Barbie» (pics)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X