Αθλητισμός

Σοκ! Ο Ρομπίνιο καταδικάστηκε σε 9 χρόνια για βιασμό

Σοκ! Ο Ρομπίνιο καταδικάστηκε σε 9 χρόνια για βιασμό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας καταδίκασε τον Ρομπίνιο σε φυλάκιση 9 εννέα ετών για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας, στην Ιταλία, το 2013.

Ο βιασμός για τον οποίο καταδικάστηκε ο Ρομπίνιο έγινε όταν ο Βραζιλιάνος έπαιζε στη Μίλαν. Ήταν 22 Ιανουαρίου του 2013 όταν ο τότε χαφ της Μίλαν και πέντε φίλοι του κατηγορούνταν ότι βίασαν μία 23χρονη κοπέλα σε κλαμπ του Μιλάνου, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι εκείνη ήταν μεθυσμένη και χωρίς έλεγχο των πράξεων της.

Εκείνη την ημέρα το θύμα είχε γενέθλια. Κάποια στιγμή οι φίλες της έφυγαν κι έμεινε μόνη της στο τραπέζι. Ο Ρομπίνιο και οι φίλοι του την κέρασαν ποτά. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την πήγαν σε πριβέ χώρο του κλαμπ, όπου και οι 6 προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Αν και καταδικάστηκε, ο Ρομπίνιο δεν θα εκτίσει την ποινή του, αφού σύμφωνα με διμερή συμφωνία Ιταλίας – Βραζιλίας, δεν επιτρέπεται η έκδοση Βραζιλιάνων στην Ιταλία.

Το ένταλμα σύλληψης θα ενεργοποιηθεί μόνο αν ο Βραζιλιάνος επιστρέψει στην Ιταλία ή αν ταξιδέψει σε κάποια χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης και συγχρόνως έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X