Κοινωνία

Κακοκαιρία Elias -Κλειστά σχολεία σήμερα 28/9: Σε ποιες περιοχές οι μαθητές θα μείνουν σπίτι

Κακοκαιρία Elias -Κλειστά σχολεία σήμερα 28/9: Σε ποιες περιοχές οι μαθητές θα μείνουν σπίτι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η κακοκαιρία Elias θα συνεχίσει να χτυπά ορισμένες περιοχές της χώρας και σήμερα Πέμπτη 28/9, με αποτέλεσμα κάποια σχολεία να μην ανοίξουν.

Συγκεκριμένα, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Πέμπτη 27/9 όλα τα σχολεία του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας στην Εύβοια, που έχει πληγεί σημαντικά από την περιοχή.

Κλειστά σχολεία στον Βόλο

Ακόμα, με απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου ανακοινώθηκε ότι σήμερα Πέμπτη και την Παρασκευή τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα μείνουν κλειστά σε όλη την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας λόγω των σοβαρών προβλημάτων που έχουν επιφέρει οι καιρικές συνθήκες.

Τα μαθήματα, δύναται να πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας και τις οδηγίες της αρμόδιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Νομού.

Κλειστά και αύριο, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στον Δήμο Αλμυρού, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου και Σκιάθου. Τα μαθήματα θα διεξαχθουν μέσω τηλεκπαίδευσης, όσο αυτό είναι δυνατόν.

Κλειστά σχολεία στον Δήμο Παλαμά έως την Παρασκευή (29/09)

Τα σχολεία στον Δήμο Παλαμά τελικώς θα παραμείνουυν κλειστά σήμερα και αύριο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Παλαμά το βράδυ της Τετάρτης (27/09).

Αναλυτικά, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα karditsalive.net, η συνεχόμενη βροχόπτωση δημιουργεί εκ νέου προβλήματα και σοβαρές ανησυχίες στην περιοχή, ενώ έχει δοθεί εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός του Αμπελώνα. Μάλιστα, οι υπόλοιποι κάτοικοι κοινοτήτων του Δήμου Παλαμά θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα αν απαιτηθεί να εγκαταλείψουν προς τα σημεία συγκέντρωσης που έχουν γνωστοποιηθεί ήδη.

Κλειστά σχολεία στα Φάρσαλα την Πέμπτη (28/09)

Λόγω των νέων έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν και την περιοχή των Φαρσάλων τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο δήμαρχος της πόλης, Μάκης Εσκίογλουμ αποφάσισε τη μη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Φαρσάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Πέμπτη (28/09).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X