Διεθνή

Εισβολή στην Ουκρανία: Δίχως έλεος βομβαρδισμός στην Μαριούπολη! video

Εισβολή στην Ουκρανία: Δίχως έλεος βομβαρδισμός στην Μαριούπολη! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο δήμαρχος της Μαριούπολης δήλωσε σήμερα το πρωί ότι η πόλη της Ουκρανίας είναι στόχος συνεχών βομβαρδισμών, ενώ πρόσθεσε ότι έχουν σκοτωθεί άμαχοι και έχουν πληγεί υποδομές.

https://twitter.com/Inter_logos/status/1498587983301300227?s=20&t=_s9iRApi1ay1KNN1aRgP6A

“Κατοικημένες περιοχές βομβαρδίζονται επί πέντε ημέρες. Μας χτυπούν με το πυροβολικό, μας βομβαρδίζουν με πυραύλους GRAD, μας πλήττουν με τις αεροπορικές τους δυνάμεις”, δήλωσε ο Βαντίμ Μποϊσένκο μιλώντας στην ουκρανική τηλεόραση.

«Έχουν υποστεί ζημιές πολιτικές υποδομές, σχολεία, σπίτια. Υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Γυναίκες, παιδιά έχουν σκοτωθεί», πρόσθεσε.

Fake news στην Ουκρανία: Ολοζώντανοι οι… ηρωικά πεσόντες στο νησί των Φιδιών!

Στο μεταξύ ο Πάβλο Κιριλένκο, κυβερνήτης της επαρχίας Ντόνετσκ, επεσήμανε στοπ Facebook ότι στη Μαριούπολη υπάρχει διακοπή της ηλεκτροδότησης σήμερα έπειτα από έναν βομβαρδισμό.

“Η Μαριούπολη και η Βολνοβάχα είναι δικές μας! Οι δυο πόλεις υφίστανται την πίεση του εχθρού, αλλά ανθίστανται. Στη Μαριούπολη η πόλη είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα”, πρόσθεσε.

Οι δύο αυτές πόλεις βρίσκονται στον δρόμο των ρωσικών δυνάμεων που εισβάλλουν στην Ουκρανία μέσω της Κριμαίας, την οποία προσάρτησε η Μόσχα το 2014.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X