Διεθνή

Φλόριντα: Συνέλαβαν και πέρασαν χειροπέδες σε εξάχρονη

Φλόριντα: Συνέλαβαν και πέρασαν χειροπέδες σε εξάχρονη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία εξάχρονη από την Φλόριντα συνελήφθη, της έβαλαν χειροπέδες και της πήραν τα αποτυπώματα επειδή ήταν άτακτη και άρχισε να κλωτσάει κατά τη διάρκεια μαθήματος στο σχολείο της. Φυσικά η γιαγιά της είναι έξαλλη με το περιστατικό.

«Την κατηγορούν για βιαιοπραγία» δήλωσε η γιαγιά της, Meralyn Kirkland .

Το παιδί πάσχει από υπνική άπνοια και παίρνει φάρμακα. Όπως υποστηρίζει η γιαγιά της λόγω έλλειψης ύπνου το παιδί ήταν εκνευρισμένο και σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να της βάλουν χειροπέδες για να την μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα. Την συνέλαβαν όταν κλώτσησε ένα μέλος του προσωπικού του σχολείου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Meralyn Kirkland

Την οδήγησαν οκτώ μίλια μακριά, στο Κέντρο Κράτησης Ανηλίκων του Ορλάντο, όπου οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα αλλά και φωτογραφία σύλληψης του κοριτσιού.

Η Kaia δεν ήταν η μόνη που συνελήφθη. Ακόμα ένα παιδί συνελήφθη και αυτή τη στιγμή διενεργείται έρευνα στο σχολείο,σύμφωνα με την ΝΥ Post.

Ο Διοικητή του αστυνομικού τμήματος του Ορλάντο David Baker δήλωσε ότι η Rolle ήταν ένα από τα δύο παιδιά που συνελήφθησαν από τον Dennis Turner εκείνη την ημέρα, ο άλλος ήταν οκτώ ετών. Σύμφωνα με την πολιτική των τμημάτων,« οι αξιωματικοί καλούνται να ζητήσουν έγκριση από τον αρχηγό τους, πριν συλλάβουν όσους είναι κάτω των 12 ετών, αλλά, ο Turner δεν το έκανε», δήλωσε .

Αποτέλεσμα εικόνας για Meralyn Kirkland

Δείτε ακόμη:

Ο Ερντογάν δεν υπολογίζει κανέναν- Η Τουρκία είναι έτοιμη για να μπει στη Συρία

Συντάξεις: Ο Μηταράκης έδωσε απάντηση για το αν θα υπάρξουν περικοπές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου: Νεκρός 48χρονος μοτοσικλετιστής

Handelsblatt: Η Τουρκία επέβαλε αλλαγές υπέρ της στη συμφωνία με την ΕΕ για το προσφυγικό

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X