Διεθνή

Καταγοητευμένοι οι Κινέζοι από την εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ

Καταγοητευμένοι οι Κινέζοι από την εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Είναι τόσο χαριτωμένη!». Αν και τα κινεζικά ΜΜΕ κάλυψαν εκτενώς σήμερα την επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στην Κίνα, αυτή που κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των Κινέζων δεν ήταν άλλη από την 6χρονη εγγονή του που μιλά κινέζικα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης χθες στην Απαγορευμένη Πόλη στο Πεκίνο, ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος έδειξε στον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ ένα βίντεο με την Αραμπέλα Κούσνερ, την κόρη της Ιβάνκας Τραμπ.

Αφού το κοριτσάκι χαιρέτισε στα μανδαρίνικα τον «παππού Σι» και τη «μαμά Πενγκ» Λιγιουάν, κατόπιν τραγούδησε στα κινέζικα και απήγγειλε ένα αρχαίο ποίημα, φορώντας μια παραδοσιακή κινέζικη ενδυμασία.

Την ερμηνεία της τη βαθμολόγησε με “A+” ο πρόεδρος Σι, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, που αναπαρήγαγε το βίντεο στο Διαδίκτυο.

«Με την ιδιότητα μιας μικρής πρέσβειρας της κινεζο-αμερικανικής φιλίας, η Αραμπέλα τυγχάνει της βαθιάς αγάπης των Κινέζων» επισήμανε σήμερα η εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, η Χουά Τσουνγίνγκ.

«Αυτού του είδους τα ιδιαίτερα ταλέντα είναι πραγματικά αξιολάτρευτα και μας ζεσταίνουν την καρδιά. Είμαι πεπεισμένη ότι αυτό θα βοηθήσει στην προσέγγιση των δύο λαών, των Κινέζων και των Αμερικανών» τόνισε η εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X