Διεθνή

Κύπρος: Το πτώμα της 29χρονης Μαρικάρ μέσα στην τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη

Κύπρος: Το πτώμα της 29χρονης Μαρικάρ μέσα στην τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έπειτα από αδιάκοπες έρευνες των Αρχών στην Κόκκινη Λίμνη, εντοπίστηκε το πρωί και η τρίτη βαλίτσα θανάτου, στην οποία βρισκόταν το πτώμα της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά.

Η 29χρονη δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017, από τον 35χρονο κατά συρρή δολοφόνο.

Μετά από έρευνες στη δυτική πλευρά της λίμνης, την αντίθετη δηλαδή πλευρά, από αυτή που εντοπίστηκαν οι σοροί της 36χρονης Λίβια και της οκτάχρονης κορούλας της Έλενα Ναταλία, η ρομποτική κάμερα κατέγραψε αντικείμενο που ομοίαζε με τη βαλίτσα που έψαχναν οι Αρχές.

Αμέσως, δύτης καταδύθηκε στη λίμνη και με τη χρήση ειδικών διχτύων ανέσυρε το αντικείμενο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τα ευρήματα της αυτοψίας διαφάνηκε ότι το πτώμα ήταν δεμένο και σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ εντός της βαλίτσας βρέθηκαν κομμάτια από πλάκες πεζοδρομίου, τις οποίες τοποθέτησε προφανώς ο 35χρονος, για να βυθιστεί ευκολότερα η βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη.

Υπενθυμίζεται ότι και στις άλλες δύο βαλίτσες που ανασύρθηκαν, υπήρχαν τσιμεντομπλόκ, με τον 35χρονο να υποδεικνύει στους ανακριτές το χώρο που τα εξασφάλισε.

Τα πτώματα που εντοπίστηκαν κατά σειρά είναι:

-Μαρί Ρόουζ, 38 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

-Αριάν Παλάνας, 28 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 20 Απριλίου στο φρεάτειο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

-Κάχτα Ανού, 30 ετών από το Νεπάλ. Η σορός της εντοπίστηκε στις 25 Απριλίου σε πηγάδι στο πεδίο βολής της Ορούντας.

-Λίβια Μπουνέα, 36 ετών από τη Ρουμανία. Η σορός της εντοπίστηκε στις 28 Απριλίου μέσα σε βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη.

-Έλενα Μπουνέα, 8 ετών, από τη Ρουμανία. Κόρη της 36χρονης Λίβιας. Η σορός της εντοπίστηκε στις 5 Μαΐου, μέσα σε ταξιδιωτική τσάντα, επίσης στην Κόκκινη Λίμνη.

-Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, 29 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε το πρωί, μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη.

Πηγή: reporter.com.cy

Die Zeit: Μήνυση στην ΕΕ για τη μεταναστευτική της πολιτική!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X