Auto - Moto

MV Agusta F3RR 2022: Μέσα – έξω επανασχεδιασμένο και… θεριό! video

MV Agusta F3RR 2022: Μέσα – έξω επανασχεδιασμένο και… θεριό! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη και μεγαλύτερη διαφορά του νέου F3RR είναι ο επανασχεδιασμός του φαίρινγκ, όπου προστέθηκε ένα ειδικά σχεδιασμένο πάνελ από carbon-fiber, το οποίο δίνει στη μοτοσυκλέτα 8kg κάθετης δύναμης στα 240km/h.

Όμως υπάρχουν και άλλες σοβαρές αλλαγές στα μηχανικά μέρη, όπως η νέα σχεδίαση των αλουμινένιων τμημάτων του πλαισίου στο σημείο που δένει το ψαλίδι, κάτι που αύξησε την συνολική ακαμψία του.

Οι νέες ζάντες, είναι 10% πιο ελαφριές, μειώνοντας κατά 7% την αδράνιά τους.

Ο ιταλικός τρικύλινδρος κινητήρας έγινε φυσικά Euro 5 αλλά συνεχίζει να αποδίδει 147 ίππους, παραμένοντας ένας από τους ισχυρότερους κινητήρες παραγωγής στην κατηγορία κάτω των 1000 κυβικών. Αυτό επιτεύχθηκε χάρη στον ολοκαίνουριο ψεκασμό ride by wire και τα τελευταίας τεχνολογίας μπεκ. Ολοκαίνουριο είναι και το ψυγείο, όπου πλέον έχει 5% μεγαλύτερη αποβολή θερμότητας.

Με… άρωμα James Bond το νέο Triumph Tiger 900 και 250 αριθμημένα κομμάτια! (video)

Η νέα ECU και το καινούριο λογισμικό της, έφεραν μαζί τους αναβαθμισμένα ηλεκτρονικά συστήματα ενεργητικής ασφάλειας (cornering ABS, TC, wheelie Control, Launch Control, Riding Modes, quick-shifter Up/Down 3ης γενιάς κ.τ.λ.).

Μια ομορφιά!

Όλα αυτά ρυθμίζονται από τους νέους διακόπτες στο τιμόνι και οι ενδείξεις προβάλλονται στη νέα έγχρωμη οθόνη TFT των 5,5” η οποία διαθέτει Bluetooth και είναι συμβατή με το MVRide  App για Android και iOS.

Suzuki GSX-S1000GT 2022: Ένα… streetfighter με εξοπλισμό touring! video

Μαζί με την νέα F3RR η MV Agusta παρουσίασε και ένα Racing Kit που περιλαμβάνει εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic και πρόγραμμα για την ECU ανεβάζοντας την ιπποδύναμη στους 155 ίππους και ρίχνοντας το βάρος στα 165 κιλά από 173 κιλά.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X