Auto - Moto

Μυστήριο! Ετοιμάζει μικρό δικύλινδρο μοντέλο η Harley Davidson;

Μυστήριο! Ετοιμάζει μικρό δικύλινδρο μοντέλο η Harley Davidson;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έχει γραφτεί κατά κόρον στο πρόσφατο παρελθόν, η μητρική της Benelli, QJ Motor αναμένεται να βγάλει στην παραγωγή μια μικρή μοτοσυκλέτα με το σήμα της Harley Davidson. Μια μοτοσυκλέτα που θα βασίζεται στο QJ350 -εξέλιξη του Benelli 302S.

Πλέον, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο teaser pic για ένα ακόμα μικρό μοντέλο, που θα μπορούσε να είναι καρπός συνεργασίας H-D και QJ Motor.

Harley Davidson

Είναι αυτό το… μυστηριώδες μοντέλο «παιδί» της Harley Davidson;

Οι γραμμές στο μυστηριώδες νέο μοντέλο της QJ Motor θυμίζουν πολύ το Harley-Davidson Sportster, ενώ σε ένα βίντεο 15 δευτερολέπτων της κινέζικης εταιρείας, φαίνεται ένα cruiser με V-2 κινητήρα, δυο εξατμίσεις και φιλτροκούτι στα πλάγια.

Η εταιρεία αναφέρεται στη μοτοσυκλέτα ως SRV300, ενώ για την ώρα δεν γνωρίζουμε τεχνικά χαρακτηριστικά.

Νέες τεχνολογικές καινοτομίες στα μοντέλα του 2021 η Kawasaki! video

Ο ειδικός τύπος της Ασίας κάνει λόγο για μια μοτοσυκλέτα αντίπαλο των Hyosung GV 300 S Aquila και Benda Motors Jinjira 300, ενώ όπως λέει το bikeit, προς το παρόν δεν γίνεται επίσημη ταύτιση της μοτοσυκλέτας με τη H-D, και η σύνδεση γίνεται λόγω του design αλλά και της συνεργασίας των 2 εταιρειών στο Harley-Davidson 338R.

Θα δούμε και δεύτερο μικρό H-D μετά το 338R, ή θα βγάλει η QJ Motor δικός της μικρό cruiser ανεξάρτητα από τους Αμερικανούς;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X