Show Biz

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Άντριου -«Πολύ ερωτύλος»

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Άντριου -«Πολύ ερωτύλος»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο πρίγκιπας Άντριου, να προσπαθεί να απεμπλακεί από το σκάνδαλο του Τζέφρι Έπσταϊν ,γιατί ήταν μεταξύ εκείνων που ονομάστηκαν πρόσφατα στο περίφημο μαύρο βιβλίο του. Έρχεται στο προσκήνιο μια άλλη αποκάλυψη αυτή την φορά από την 55χρονη σήμερα τραγουδίστρια και χήρα του Κερτ Κομπέιν των Nirvana, Κόρτνεϊ Λοβ.

Η Κόρτνεϊ Λοβ ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας την επισκέφθηκε απροειδοποίητα στο σπίτι της στο Λος Άντζελες περιγράφοντας:

«Ήμουν στο κρεβάτι όταν το κουδούνι χτύπησε τα ξημερώματα, έτσι έβαλα τις αφράτες παντόφλες μου και μια ρόμπα και βλέπω τον δεύτερο γιο της Βασίλισσας να στέκεται μπροστά μου, εντελώς απροειδοποίητα, με έναν σωματοφύλακα του» αναφέρει και προσθέτει:

«Είπε ότι είχε πάρει την διεύθυνσή μου από έναν κοινό μας φίλο και έψαχνε μια νύχτα διασκέδασης στο Χόλιγουντ, και προφανώς θα μπορούσα να του δείξω έναν καλό χρόνο.

Φάνηκε να ψάχνει για σεξ και ήταν αρκετά ερωτύλος!

Προσφέρθηκα να του φτιάξω ένα φλιτζάνι τσάι και σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να του το προσφέρω σε ένα vintage από τη Κίνα με το πρόσωπο της Βασίλισσας πάνω του. Το βρήκε αστείο.

Καθίσαμε στον καναπέ, δίπλα στη φωτιά, φλερτάροντας με. Στο τέλος έμεινε μόνο για περίπου 45 λεπτά και έφυγε γιατί δεν είχαμε σε σεξουαλική επαφή.

Από όλα τα πράγματα που μου συνέβησαν στη ζωή, αυτό είναι πραγματικά ένα από τα πιο σουρεαλιστικά – και αυτό λέει κάτι».

Εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ είπε ότι ο Αντριου ισχυρίστηκε ότι το επεισόδιο στο οποίο αναφερόταν η Λαβ είχε συμβεί το 2000, έναν χρόνο μετά που ο Άντριου ισχυρίζεται ότι συνάντησε πρώτη φορά τον Έπσταϊν.

Σημειώνεται, ότι το 2012, λεπτομέρειες σχετικά με το λεγόμενο μαύρο βιβλίο επαφών και στενών συνεργατών του Epstein προέκυψαν μετά την εύρεση του FBI και στη συνέχεια διαρρεύσαν. Το όνομα της Courtney ήταν σε αυτό.

Η Courtney έγινε γνωστή ως πρωτοπόρος τραγουδίστρια στην εναλλακτική ροκ μπάντα, Hole στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Απολάμβανε έναν ταραχώδη ρομαντισμό με τον Κερτ Κομπέιν και έμεινε έγκυος μέσα σε λίγες εβδομάδες της σχέσης τους. Παντρεύτηκαν το 1992 μετά από τέσσερις μήνες μαζί.

Να σημειώσουμε, ότι το ζευγάρι μάχονταν με τα ναρκωτικά, και προσπαθούσαν να βγουν από την ηρωίνη. Ο Κερτ αυτοκτόνησε το 1994, ηλικίας 27 ετών.

Ο Donald Trump, ο Bill Clinton, ο Alec Baldwin και ο Ralph Fiennes αναφέρθηκαν επίσης στο δίκτυο επαφών του δισεκατομμυριούχου.

Σκάνδαλο Έπσταϊν: «Με ανάγκασαν στα 17 μου να κάνω σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου»(pics)

Τον Ιούλιο, ο Epstein συνελήφθη για ομοσπονδιακές κατηγορίες για σωματεμπορία ανηλίκων στη Φλόριντα και τη Νέα Υόρκη, ενώ τον Αύγουστο φέρεται να αυτοκτόνησε.

Αυτή τη φορά, ο 66χρονος κατηγορήθηκε ότι διέθετε ένα «τεράστιο δίκτυο» ανηλίκων για σεξ, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν είναι ένοχος.

Ο Andrew, 59 – ονομάζεται «Randy Andy» – και έχει επανεξεταστεί κατά τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με τις συνδέσεις του με τον μεγιστάνα, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του τον περασμένο μήνα.

Ο Δούκας της Υόρκης ονομάστηκε σε αμερικανικά δικαστικά έγγραφα από τη Βιρτζίνια Γκιφρέ, ηλικίας σήμερα 35 ετών, που αρχικά κατηγόρησε τον Έστέιν ότι τη διατήρησε ως «σκλάβα του σεξ» όταν ήταν ανήλικη. Και ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε τρεις φορές να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου όταν ήταν μόλις 17 χρονών.

Ο Πρίγκιπας αρνήθηκε σθεναρά τους ισχυρισμούς της και αμφισβήτησε μια περιβόητη φωτογραφία του εαυτού του με το χέρι του γύρω από την τότε έφηβη.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Εκτοξεύτηκε η τιμή του πετρελαίου μετά τις επιθέσεις στη Σαουδική Αραβία

Παραλίγο τραγωδία σε καρτέρι για αγριογούρουνο

Επιθέσεις σε γραφεία της ΝΔ στη Γλυφάδα και στον Άλιμο – 15 προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X