Διεθνή

Ρόμπι Γουίλιαμς: Γιατί μπήκε στην εντατική και ακύρωσε την περιοδεία του (vid)

Ρόμπι Γουίλιαμς: Γιατί μπήκε στην εντατική και ακύρωσε την περιοδεία του (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια περιπέτεια στην υγεία του οδήγησε τον Ρόμπι Γουίλιαμς στην εντατική και τον ανάγκασε να ακυρώσει τις υπόλοιπες συναυλίες της περιοδείας του φέτος το καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο Βρετανός τραγουδιστής.

«Εδώ και πέντε εβδομάδες αναρρώνω από μια ασθένεια», αποκάλυψε ο Ρόμπι Γουίλιαμς και διαβεβαίωσε τους χιλιάδες θαυμαστές του ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Ο τραγουδιστής εξήγησε γιατί είχε ακυρώσει ξαφνικά την περιοδεία του και εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με τον ίδιο, κάποια πολύ ανησυχητικά ιατρικά αποτελέσματα τον οδήγησαν να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες. Συγκεκριμένα, η αιτία ήταν μετατόπιση του μεσοσπονδύλιου δίσκου.

Ο Γουίλιαμς, ο οποίος κυκλοφόρησε το 11ο άλμπουμ του «Heavy Entertainment Show» στα τέλη του 2016, αναγκάστηκε να ακυρώσει τρεις προγραμματισμένες συναυλίες στη Ρωσία.

«Δυστυχώς το πρόβλημα προέκυψε στο τέλος της περιοδείας μου, και ενώ όλα πήγαιναν πολύ καλά», αναφέρει ο ίδιος σε βίντεο που ανέβασε στο youtube.

«Δεν έχω αποσυρθεί από καμία περιοδεία μου για λόγους υγείας από το 1998 και ξέρετε ότι αν δεν μπορώ να το κάνω είναι επειδή κάτι δεν πάει καλά και πραγματικά δεν μπορώ», λέει ο τραγουδιστής.

Μιλώντας για το νέο τρόπο ζωής του, δήλωσε: «Τώρα είμαι vegan, κάνω πιλάτες και γιόγκα κάθε μέρα και τρώω μόνο ένα big burger την Κυριακή. Ξέρω ότι θα είμαι καλύτερα από ποτέ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X