Διεθνή

Τα τέσσερα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό

Τα τέσσερα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια σπάνια φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του πρίγκηπα Αλβέρτου του Μονακό ανέβηκε στο Instagram. Η  Τζασμίν , ο Αλεξάντερ και τα δίδυμα Ζακ και Γκαπριέλα. Τα δύο πρώτα είναι εξώγαμα που τα έχει αναγνωρίσει. Τα δίδυμα είναι από τον γάμο του με την πριγκίπισσα Σαρλέν.

Η 49χρονη Νικόλ Κοστ είναι η πρώην ερωμένη και μητέρα του 19χρονου Αλεξάντερ, γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2003, δύο χρόνια προτού ο Αλβέρτος αρχίσει να βγαίνει με την Σαρλέν. Και μπορεί στην αρχή ο πρίγκηπας Αλβέρτος να μην παραδέχτηκε ότι το αγόρι ήταν δικό του, ωστόσο το αναγνώρισε λίγο πριν ανέβει στον θρόνο του πριγκιπάτου.

Μάλιστα την επόμενη χρονιά παραδέχτηκε ακόμα πώς είχε και μια κόρη, την 30χρονη Τζασμίν,  γεννήθηκε το 1992. Μητέρα της είναι η Ταμάρα Ροτόλο, γνωρίστηκαν το 1991 όταν ο πρίγκιπας Αλβέρτος έκανε διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα και εκείνη ήταν σερβιτόρα. Το παιδί αποφάσισε να το μεγαλώσει μόνη της μέχρι που το αναγνώρισε ο ίδιος.

Κανένα από τα εξώγαμα παιδιά δεν έχουν δικαίωμα στον θρόνο σύμφωνα με τους κανονισμούς του πριγκιπάτου. Διάδοχος είναι ο Ζακ γιός του με την Σαρλέν.

https://www.instagram.com/p/CYMVWHVM1F_/?utm_source=ig_web_copy_link

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X