Auto - Moto

Tesla: Τους… τρολάρει όλους! Σπάει τα ρεκόρ το «σπασμένο» Cybertruck! video

Tesla: Τους… τρολάρει όλους! Σπάει τα ρεκόρ το «σπασμένο» Cybertruck! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όλοι -ή… σχεδόν όλοι- μίλησαν για φιάσκο. Στην παρουσίαση του άκρως αμφιλεγόμενου (σ.σ. σχεδιαστικά τουλάχιστον) Tesla Cybertruck συνέβη το… απίστευτο!

Τα αλεξίσφαιρα τζάμια του αυτοκινήτου, αποδείχτηκαν… πιο εύθραυστα και από κρύσταλλο Βοημίας.

Ο eretikos.gr διατήρησε από την αρχή τις επιφυλάξεις του, τονίζοντας πως μοιάζει απίθανο ο Έλον Μασκ να “υπέγραψε” μια τέτοιου βεληνεκούς γκάφα. Εξ αρχής μιλήσαμε για την πιθανότητα κάποιου διαφημιστικού κόλπου της Tesla. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι η… δυσφήμηση.

Aprilia RS 660: Το… τέρας για το οποίο πρέπει να προετοιμαστείς! video

Κάποιοι έσπευσαν να υπολογίσουν πόσα χρήματα έχασε ο Musk από την πτώση της μετοχής της Tesla μετά την όχι και τόσο επιτυχημένη παρουσίαση.

Tesla

Κάνει πάταγο το… σπασμένο της Tesla!

Όμως η πραγματικότητα είναι μάλλον διαφορετική. Οι παραγγελίες για το Cybertruck ξεπέρασαν μέσα σε δύο 24ωρα τις 200.000!

Κάτι που δείχνει ότι οι αγοραστές ελάχιστα πτοήθηκαν από το αν τα τζάμια του pick-up της Tesla δεν ήταν και τόσο αλεξίσφαιρα όσο υποσχόταν ο Musk.

Ο ιστότοπος της Tesla επιτρέπει στους πελάτες να παραγγείλουν το ηλεκτρικό pick-up με μια προκαταβολή μόλις $ 100 που επιστρέφεται πλήρως αν κάποιος το θελήσει και πως ο αγοραστής μπορεί να ολοκληρώσει τη διαμόρφωση του αυτοκινήτου σταδιακά, καθώς η παραγωγή θα πλησιάζει στα τέλη του 2021.

Η… αμαζόνα που τράβηξε τα βλέμματα στο Kawasaki Ninja ZX-10RR! video

Στην… υγειά του μάρκετινγκ πίνει ο Έλον Μασκ που βλέπει το νέο του μοντέλο να κάνει πάταγο.

Θυμηθείτε το φιάσκο (;) σε live μετάδοση για το Cybertruck της Tesla

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X