Ελλάδα

Αντιδράσεις για Jumbo: Σοβαρές καταγγελίες για «εργασιακή γαλέρα» -Τι απαντά η εταιρεία

Αντιδράσεις για Jumbo: Σοβαρές καταγγελίες για «εργασιακή γαλέρα» -Τι απαντά η εταιρεία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αναβρασμός επικρατεί εδώ και λίγες ημέρες στην πόλη της Πρέβεζας όπου λειτουργεί το κατάστημα Jumbo των 1.000 τ.μ εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια.

Η απόφαση της εταιρείας να λειτουργεί το εν λόγω κατάστημα όλες τις Κυριακές του χρόνου αιφνιδίασε εργαζόμενους, τοπική κοινωνία και στη συνέχεια και όλο το πανελλήνιο μια κι η εν λόγω εταιρεία έχει πολλά υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα ενώ συχνά βλέπουν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες εργαζομένων για κακές συνθήκες εργασίας που επικρατούν στα μαγαζιά της εταιρείας.

« Ήταν μια δική μου απόφαση, απόφαση του 2013, να μπορούν να λειτουργούν τις Κυριακές τα καταστήματα πάνω στα κομμάτια της εθνικής οδού γύρω από την Πρέβεζα. Εκείνη τη χρονιά είχε μόλις ψηφιστεί ένα νόμος που έδινε αυτή τη δυνατότητα στα καταστήματα αν πρώτα είχε συμφωνήσει ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής» εξηγεί ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου:

«Αφού έγινε η διαβούλευση όπως όριζε ο νόμος με την τοπική κοινωνία πάρθηκε η απόφαση να μπορούν τα καταστήματα πάνω στην Εθνική να ανοίγουν όλες τις Κυριακές με την εξαίρεση των καταστημάτων που θα είναι πάνω από 250 τ.μ ή θα ανήκουν σε αλυσίδα»

Δείτε ακόμη:

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικαστέος ο προπηλακισμός του Μηταράκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X