Ελλάδα

Εξελίξεις… στην υπόθεση του ξυλοδαρμού στην Αντίπαρο (vid)

Εξελίξεις… στην υπόθεση του ξυλοδαρμού στην Αντίπαρο (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Περίεργα εξελίσσετε η υπόθεση ξυλοδαρμού στην Αντίπαρο που έγινε γνωστός πριν λίγες μέρες με το βίντεο που δημοσίευσε ο γιο του Τομ Χανκς, με «πρωταγωνιστή» έναν αστυνομικό.

Να σημειώσουμε, ότι η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ διενεργεί από την Κυριακή ΕΔΕ, ενώ ο 22χρονος τουρίστας από την Καρδίτσα κατέθεσε ότι, δεν τον έδειρε ο αστυνομικός και ότι τον προκάλεσε εκείνος. Μπορεί βέβαια στο βίντεο να φαίνεται ότι τον χτύπησε αλλά εκείνος του είχε επιτεθεί με γροθιές.

Το περίεργο όμως είναι όπως μετέδωσε ο Alpha, στην εκπομπή Alpha Παντού, ένας 19χρονος ο οποίος εμφανίζεται στο βίντεο κινδυνεύει να μείνει ανάπηρος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άτυχος νέος βρέθηκε βαριά τραυματισμένος λίγες ώρες μετά τη συμπλοκή του φίλου του με τον αστυνομικό και αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο, οι αναφορές κάνουν λόγο για πτώση από ύψος 4-5 μέτρων.

Ενώ δίνετε μεγάλη μάχη για να μην μείνει τετραπληγικός ο 19χρονος, τόνισε η φίλη της οικογένειας του στην εκπομπή. Με την δημοσιοποίηση η οικογένεια του ζητάει κάποια πληροφορία από οποιονδήποτε για το συμβάν.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Ελεύθερος ο 44χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα τον 14χρονο Μάριο

Μπλακ άουτ στο Λονδίνο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X