Ελλάδα

Η μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε ψεύτες και απατεώνες…

Η μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε ψεύτες και απατεώνες…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Νέα Δημοκρατία είχε επιλέξει να βάλει στο επίκεντρο της επικοινωνιακής της επίθεσης κατά του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν κυβέρνηση τη λέξη ψέμα και τα παράγωγά της.

Το επικοινωνιακό μπαράζ της Νέας Δημοκρατίας με τη βοήθεια της συντριπτικής πλειοψηφίας των μέσων ενημέρωσης, σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και της τότε κυβέρνησης, κατάφεραν να πείσουν ένα μεγάλο τμήμα των  πολιτών πως όντως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κυβέρνηση ψεύδονται και μάλιστα ασύστολα.

Τώρα που οι ρόλοι άλλαξαν ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται και κατηγορεί την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται πως αιχμή του δόρατος έχει επιλεγεί η λέξη απάτη και τα παράγωγά της.

Τα πράγματα μπορεί να σας φαίνονται όμοια, όμως δεν είναι καθόλου έτσι. Η μεγάλη διαφορά είναι τα μέσα ενημέρωσης. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία παραμένουν στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης με αποτέλεσμα να καθίσταται πιο δυσχερής η προσπάθεια να φτάσει το μήνυμα στους πολίτες.

Αλλά όπως και να έχει το θέμα το μεγάλο ερώτημα είναι αν μετά τη μεγάλη ήττα που έχουν υποστεί οι ψεύτες, θα έχουν τις ίδιες συνέπειες και οι απατεώνες.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X