Ελλάδα

Λέσβος: Άγριος ξυλοδαρμός 42χρονου σε κοπή πίτας (pics)

Λέσβος: Άγριος ξυλοδαρμός 42χρονου σε κοπή πίτας (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Σκηνές… ροκ εκτυλίχθηκαν στην Αγιάσο της Λέσβου, κατά τη διάρκεια κοπής πίτας σε καφενείο της περιοχής.
Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου, στις 5 Ιανουαρίου 2019, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews.net, 42χρονος που βρισκόταν στην εκδήλωση κοπή πίτας και διαπληκτίστηκε με 46χρονο άντρα για άγνωστο λόγο και υπήρξε έντονη λεκτική διαμάχη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 42χρονος θέλησε να φύγει από την εκδήλωση, αλλά υπήρχε το αγροτικό όχημα του 46χρονου που εμπόδιζε να πάρει το δικό του όχημα. Ο 42χρονος τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου για να παρέμβει, ωστόσο, δεν υπήρξε ανταπόκριση.
Πέρασε αρκετή ώρα και ο 46χρονος τελικά απομάκρυνε το όχημά του ενώ ο 42χρονος αποφάσισε να φύγει από το καφενείο, αλλά ο πρώτος μαζί με τον 20χρονο γιο του τον περίμεναν στο σημείο όπου βρισκόταν το αμάξι του και όταν πλησίασε ξεκίνησαν να τον χτυπούν με σιδερένια βέργα.
Οι θαμώνες του καφενείου αντιλήφθηκαν το συμβάν και έσπευσαν να βοηθήσουν, αλλά ακόμη και όταν ο 42χρονος κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητό του, πατέρας και γιος συνέχισαν να χτυπούν δυνατά, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα του θύματος.
Σύμφωνα με μαρτυρίες από το περιβάλλον του θύματος, το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου κλήθηκε για ακόμη μια φορά, ωστόσο, δεν υπήρξε άμεση παρέμβαση. Μετά το περιστατικό ο 42χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου για να ζητήσει βοήθεια και τότε κλήθηκε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Οι δράστες ακόμη δεν έχουν συλληφθεί, ενώ ο 42χρονος έχει καταθέσει μήνυση στον 46χρονο και έχει ενημερώσει τη στρατονομία, καθώς ο 20χρονος γιος του δράστη υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Πηγή: Lesvosnews.net

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X