Media

«Μην αρχίζει την μουρμούρα»: Οι συζητήσεις για το μέλλον της σειράς

«Μην αρχίζει την μουρμούρα»: Οι συζητήσεις για το μέλλον της σειράς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αλλαγές και ανακατατάξεις στο κανάλι του Alpha φέρνει η αλλαγή ιδιοκτησίας και η αγορά των μετοχών από τη Motor Oil. Από αυτές δεν ξεφεύγει ούτε η «Μουρμούρα».

Η επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζει την μουρμούρα» βρίσκεται στην 6η σεζόν της και τον Μάιο θα κριθεί αν θα συνεχιστεί. Όλα δείχνουν πως η αγαπημένη σειρά πρόκειται να συνεχίσει να προβάλλεται από το κανάλι του Alpha για ακόμη μία χρονιά!

Το μεγάλο ζητούμενο είναι αν αυτό θα γίνει με τα ίδια ζευγάρια. Ήδη υπάρχουν οι πρώτες αμφιβολίες, οι οποίες είναι και αντικειμενικές, καθώς η Κλέλια Ρένεση ετοιμάζεται να γίνει μητέρα και θα είναι δύσκολο να συνεχίσει στη σειρά.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε δηλώσει:

«Νομίζω πως θα υπάρχει και έβδομη σεζόν στη Μουρμούρα. Με τα νούμερα που έχουμε και το επίπεδο παραγωγής, νομίζω πως ναι. Και επειδή τώρα έχει μπει και η Κλέλια πρέπει αυτή η σχέση να δούμε που θα φτάσει. Σίγουρα θα λείψει για κάποια επεισόδια, αλλά θα έχουμε guest τότε. Ήδη έχουμε προλάβει και έχουμε γυρίσει αρκετά επεισόδια, οπότε θα είναι λίγα αυτά που θα δούμε χωρίς εκείνη. Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα λείψει, αλλά είμαστε εκεί και την περιμένουμε. Όταν είναι να έρθει θα έρθει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X