Ελλάδα

Ο Άδωνις «τρολάρει» Παπαδημούλη: Η Μέρκελ ψωνίζει ελάχιστα και ο «αγωνιστής» της Αριστεράς έχει γεμάτο καρότσι

Ο Άδωνις «τρολάρει» Παπαδημούλη: Η Μέρκελ ψωνίζει ελάχιστα και ο «αγωνιστής» της Αριστεράς έχει γεμάτο καρότσι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια αιχμηρή σύγκριση έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη συμπεριφορά που επέδειξε ο Δημήτρης Παπαδημούλης όταν γέμισε δύο καρότσια σούπερ μάρκετ εν μέσω φόβου για τον κορονοϊό.

Με αιχμηρό σχόλιο στο Twitter, o υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, επέκρινε και πάλι την κίνηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπδημούλη, συγκρίνοντας μάλιστα το γεγονός ότι εκείνος γέμισε το καρότσι με προϊόντα από το σούπερ μάρκετ, σε αντίθεση με τη «δεξιά» Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, που αγόρασε με φειδώ.
«Κάντε την σύγκριση, στην πρώτη φωτό η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ψωνίζει μόνη της στο Super Market και αγοράζει ελάχιστα πράγματα ως παράδειγμα (από την Bild), στην δεύτερη φωτό ο «αγωνιστής» της Αριστεράς με τα καρότσια γεμάτα μέχρι πάνω και να του τα κουβαλάνε….», έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter του ο κ. Γεωργιαδης.

Σημειώνεται ότι, την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός σε σούπερ μάρκετ του Βερολίνου, την ώρα που έκανε τα ψώνια της εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Η καγκελάριος Μέρκελ φάνηκε να κρατάει τις απαραίτητες αποστάσεις με τους υπόλοιπους πελάτες, ενώ στο καρότσι της υπήρχαν μόνο τα απολύτως αναγκαία, χωρίς να προβεί σε υπερβολές.

Η Καγκελάριος Μέρκελ, φορώντας μάλιστα τα ίδια ακριβώς ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος της στους Γερμανούς πολίτες, αγόρασε, τέσσερα μπουκάλια από το διάσημο κρασί της Λομβαρδίας Barbera d’Asti της Ricossa, σαμπουάν και χαρτί υγείας.

Σύμφωνα μάλιστα με τα γερμανικά ΜΜΕ, η Άνγκελα Μέρκελ επισκέπτεται τακτικά το συγκεκριμένο κατάστημα που βρίσκεται κοντά στην οικία της, φέροντας τις σακούλες από το σπίτι της.

Παλιότερες αναρτήσεις για το θέμα:

Δείτε ακόμη:

Κορονοϊός: Ελληνίδα γιατρός στο Παρίσι- «Στην Ελλάδα πρέπει να απαγορευθεί η κυκλοφορία»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X