Ελλάδα

Οι “σφαγές” του Αδωνι και οι διαφορές του Δένδια

Οι “σφαγές”  του Αδωνι και οι διαφορές του Δένδια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Να πούμε ότι “σφάζονται”  στη Νέα Δημοκρατία και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στους κεντροδεξιούς με τους ακραίους δεξιούς, όχι δεν θα το πούμε.

Δεν μας το επιτρέπει η ευπρέπεια με την οποία ο Νίκος Δένδιας διατύπωσε τη διαφωνία του με τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Ο ευπρεπής Νίκος Δένδιας όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη αν έχει κόντρα με τον Αδωνι, απέφυγε τον όρο. Δεν αρνήθηκε όμως να πει ότι «δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις σε πολλά θέματα. Καθαρές κουβέντες. Εχουμε μεγάλη διαφορά ύφους».

Διαφορά ύφους είπατε κύριε Δένδια; Αν την ερμηνεύσουμε την τελευταία φράση σε απλά ελληνικά θα μπορούσαμε να πούμε πως ο κύριος Δένδιας δεν “σφάζεται”  με τον Αδωνι, λόγω ευπρέπειας. Ο Αδωνις, όμως, “σφάζεται” ή δεν “σφάζεται”; Θα κάναμε λάθος;  θμπορούσε  να μην ¨σφάζεται”  εφόσον τον διέκρινε η ίδια ευπρέπεια με εκείνη του ευπατρίδη Νίκου Δένδια. Τί λέτε κύριε Δένδια τον διακρίνει;

Και για να μην έχετε καμία αμφιβολία για την κόντρα του Αδωνι Γεωργιάδη (για το ύφος δεν θα πούμε τίποτα, το γνωρίζετε πολύ καλά) θα σας αναφέρουμε πως όταν ο Νίκος Δένδιας με τον Κωστή Χατζηδάκη παρουσίαζαν το βιβλίο του δεύτερου, σε κοντινή απόσταση ο Αδωνις Γεωργιάδης παρευρισκόταν σε συγκέντρωση του Γιώργου Πατούλη, παραβιάζοντας, όπως λένε στελέχη του κόμματος, άγραφο κανόνα της ΝΔ να μην κάνουν συγκέντρωση την ίδια ώρα στην ίδια περιοχή.

Επανερχόμενοι στις διαφορές του Νίκου Δένδια με τον Αδωνι Γεωργιάδη, θα προσθέσουμε ότι ο πρώτος στη ίδια συνέντευξη ανέφερε ότι «είμαστε κόμμα του μέτρου και της εθνικής ευθύνης. Είμαστε κόμμα πατριωτικό, δεν είμαστε κόμμα εθνικιστικό. Δεν μας αρέσουν οι κραυγές, δεν μας αρέσουν οι λαϊκισμοί».

Πολύ σωστά κύριε Δένδια. Για ποιους άλλους εκτός από τον Αδωνι  χτυπάει η καμπάνα; Τι λέτε Αντώνη Σαμαρά και Μάκη Βορίδη τσεκουράτε;

Ο Προβοκάτορας

Βορίδης προβοκάρει Μητσοτάκη και Αυγενάκη

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X