Ελλάδα

Πέτρος Τατσόπουλος: “Η καρδιά του δεν έσπρωχνε αίμα”! (vid)

Πέτρος Τατσόπουλος: “Η καρδιά του δεν έσπρωχνε αίμα”! (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία ένιωσε το πρωί της Τρίτης, 01.10.2019 ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό «αέρα» της εκπομπής «Εκτός γραμμής», στην τηλεόραση του Alpha.

Το πλατό «πάγωσε» και ο πρώην βουλευτής ζήτησε να αποχωρήσει, καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος και ελάχιστα μετά είχε καταρρεύσει.

Θυμηθείτε την σοκαριστική στιγμή

https://www.youtube.com/watch?v=n-A1wqyC_3Q

Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου υποβλήθηκε σε ένα διάρκειας πέντε ωρών χειρουργείο καθώς διαγνώσθηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής.

«Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν πάνω από δέκα λεπτά αναίσθητος»!

Ο συγγραφέας, πάντως, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του. Κι αυτό διότι την ώρα του περιστατικού, έτυχε να βρίσκεται στο κτίριο ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην εκπομπή για άλλο θέμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o γιατρός του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και του έκανε ανάνηψη κατά το διάστημα των 15 λεπτών που έκανε το ασθενοφόρο να φτάσει.

Γκλέτσος… ταπεινός! «Όταν πεθάνω θέλω άγαλμα ή δρόμο με το όνομά μου»! (vid)

«Ήταν πάρα πολύ τυχερός. Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα» δήλωσε χαρακτηριστικά, για να συνεχίσει: «Έτυχε να είμαι μπροστά, έτυχε να προσκληθώ αμέσως και να μου δοθεί ο χώρος για να δράσω, πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η διάγνωση της καρδιακής ανεπάρκειας έγινε γρήγορα. Είχε μία καρδιά που δεν έσπρωχνε αίμα».

Ο κ. Λύρας συνέχισε: «Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν πάνω από δέκα λεπτά αναίσθητος. Διεκομίσθη σταθερός και έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο». Όπως είπε, οι γιατροί, πριν γίνουν πλαστικοί, είναι εκπαιδευμένοι και στην ανάνηψη και στην σταθεροποίηση των ασθενών στα επείγοντα. Μάλιστα, είπε πως αυτό που συνέβη στον Πέτρο Τατσόπουλο ήταν «σαν να πέφτει ένα αεροπλάνο ή ένα αυτοκίνητο με 200 χιλιόμετρα πάνω σε έναν τοίχο. Δεν το ξέρει κανένας ότι θα συμβεί. Ούτε ο κ. Τατσόπουλος το ήξερε. Είναι μία αιφνίδια κατάσταση».

Δείτε όσα είπε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X