Ελλάδα

Σοκάρει η 30χρονη μητέρα του βρέφους που κάηκε ζωντανό

Σοκάρει η 30χρονη μητέρα του βρέφους που κάηκε ζωντανό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στην 30χρονη μάνα, για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, σε βαθμό κακουργήματος και εμπρησμό από αμέλεια, με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος, στο το μωρό που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα.

Ενώ αναφέρετε ότι ήταν ψυχρή και αδιάφορη ενώπιον του Εισαγγελέα…

Προθεσμία για την απολογία της, αναμένεται να ζητήσει η μητέρα του βρέφους, ενώ ζητά να εξετασθεί από ψυχολόγο κάτι το οποίο δεν έκανε πριν το τραγικό συμβάν!

Η 30χρονη, που συνελήφθη την Πέμπτη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, φαίνεται τώρα να έχει καταλάβει το μέγεθος της κακουργηματικής πράξης για την οποία κατηγορείται.

Όταν ρωτήθηκε αρχικά από τον Εισαγγελέα γιατί το μωρό βρισκόταν μόνο του στο σπίτι, απάντησε πως το άφηνε μόνο του, από νωρίς, και πήγαινε για καφέ ενώ πρώτα το έδενε πιστεύοντας ότι δεν θα πάθει κακό έως ότου γυρίσει

Άλλες φορές το πρόσεχε ο οδηγός ταξί με τον οποίο είχε σχέση έτσι ανέφερε στον Εισαγγελέα…

Ο οδηγός ταξί από την άλλη, είπε ότι είχε φύγει από το σπίτι εδώ και έναν μήνα, γιατί η κατηγορούμενη είχε κάνει νέα σχέση.

Σύμφωνα με τα όσα μαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής πατέρα του μωρού ήταν ο οδηγός ταξί.

«Το τάιζα το έδενα και έβγαινα με τις παρέες μου . Γύριζα το τάιζα[…]», είπε χαρακτηριστικά η 30χρονη.

Ενώ εντύπωση προκάλεσε ότι έδειχνε να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τον θάνατο του περίπου 1,5 χρονών κοριτσάκι, αλλά αγωνιούσε για την ίδια:

«Με εμένα τί θα γίνει τώρα;», ρωτούσε συνέχει.

  • Χρησιμοποιούσε το πιστολάκι μαλλιών στα πόδια του μωρού

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αναφέρθηκε ότι, η κατηγορούμενη είπε επίσης ότι για θέρμανση στο δωμάτιο είχε αναμμένη μία σόμπα,αλλά συχνά χρησιμοποιούσε το πιστολάκι μαλλιών, το οποίο άφηνε αναμμένο στα πόδια του μωρού, για να ζεσταίνεται (πιθανότατα από εκεί να ξεκίνησε η φωτιά).

Όταν γύρισε είπε πως είδε καπνούς, προσπάθησε να πάρει το παιδί αλλά γύρισε στο δρόμο για να ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Σημειώνεται ότι η 30χρονη έχει ακόμη ένα παιδί το οποίο ζει με τον στρατιωτικό πατέρα του, ο οποίος έχει την κηδεμονία του, ενώ είχε αποκτήσει και ένα ακόμη παιδάκι με ειδικές ανάγκες, το οποίο δυστυχώς κατέληξε από σπάνια ασθένεια όπως έλεγε η μητέρα στην γειτονιά σε ηλικία 4 ετών, πριν από λίγα χρόνια.

Πάντα σύμφωνα με μαρτυρίες, η 30χρονη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Το οποίο γεγονός εγείρει προβληματισμούς…

Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Τραγωδία στη Βάρκιζα: Νεκρό βρέφος από φωτιά σε διαμέρισμα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X