Ελλάδα

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη και κόντρες για το δόγμα “νόμος και τάξη”

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη και κόντρες για το δόγμα “νόμος και τάξη”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την απόλυτη έγκριση  και στήριξη του πρωθυπουργού έχει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για να εφαρμόσει το σκληρό σχέδιο καταστολής, που έχει εκπονήσει η αστυνομία εν όψη της 17 Νοέμβρη.

Οι πληροφορίες λένε ότι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις των δυο ανδρών έχουν αποκατασταθεί, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι ο υπουργός του διαχειρίστηκε άψογα το προσφυγικό στις Βρυξέλλες, όταν είπε ότι το «θέμα δεν είναι διαχειρίσιμο στην Ελλάδα».

Δηλαδή αντίθετα με ότι πίστευαν κάποιοι δηλαδή , ο πρωθυπουργός ικανοποιήθηκε από την στάση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στον οποίο μάλιστα τηλεφωνικά έδωσε και συγχαρητήρια. Επίσης του  διεμήνυσε ότι έχει την απόλυτη στήριξη του για το σχέδιο μηδενικής ανοχής που εφαρμόζει στα Εξάρχεια και στα Πανεπιστήμια η αστυνομία.

Η ικανοποίηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εδράζεται στο γεγονός, ότι ένα κομμάτι της κοινωνίας είναι υπέρ της ακραίας καταστολής, ενώ την ίδια ώρα κλείνει πολλά στόματα για την πολιτική, που ακολουθεί η κυβέρνηση στο προσφυγικό.

Πάντως δεν είναι  και λίγοι εκείνοι, που μέσα  στην κυβέρνηση εκφράζουν φόβους  ότι η κυβέρνηση θα πληρώσει το δόγμα «νόμος και τάξη»,  καθώς η αστυνομία παίζει με την φωτιά.

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Σαμαράς ή… γυναίκα; «Κινητικότητα» στην ΝΔ!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X