Ελλάδα

Τα άγρια “καρφιά” στη Φώφη Γεννηματά

Τα άγρια “καρφιά” στη Φώφη Γεννηματά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βρε Φώφη μου τι τον ήθελες αυτόν τον Φραντς Τίμμερμαν στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Ανδρέα. Αυτός είναι Γερμανός σοσιαλδημοκράτης, ενώ εσύ… Ο υποψήφιος των Ευρωσοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν,  πήρε τον λόγο μετά την Φώφη Γεννηματά και αναφερόμενος στην παρουσία του στην εκδήλωση είπε: “Έχω έρθει να τιμήσω έναν πολύ σημαντικό άνδρα. Ο πραγματικός τρόπος να τιμήσεις έναν άνθρωπο που θαυμάζεις είναι να παραμένεις πιστός στο πνεύμα του. Ο Ανδρέας δεν είναι πια μαζί μας. Είναι στον Όλυμπο και κάθεται δίπλα στον Ούλοφ Πάλμε και τον Φρανσουά Μιτεράν. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που διαμόρφωσαν την Ευρώπη στην οποία πιστεύουμε. Της κοινωνικής δικαιοσύνης. Να είστε ενωμένοι για να θάψουμε μια και καλή τον νεοφιλελευθερισμό. Θα νικήσουμε”, έριξε το πρώτο “καρφί” ο Γερμανός σοσιαλδημοκράτης.

Και ακολούθησε το δεύτερο και πιο αιχμηρό όταν υπογράμμισε ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ενότητα . «Όποιες διαφορές υπάρχουν είναι τίποτα και δεν συγκρίνεται με τις συνέπειες που θα φέρει η επικράτηση της Δεξιάς. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να δημιουργήσουμε μια Ευρώπη με κοινωνικές αρχές και συνοχή, μια Ευρώπη με κράτος Δικαίου. Τότε θα νικήσουμε».

Φώφη το κατάλαβες; Ο Φραντς σου προξενεύει τον Αλέξη ή μήπως σου πήρε τα μυαλά το φλερτ με τον Κυριάκο και δεν ακούς τίποτα;

Ο Προβοκάτορας

Οι φανέλες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X