Αθλητισμός

Τσιτσιπάς: Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ! «Έβγαλα το Λύκειο μέσω ίντερνετ»!

Τσιτσιπάς: Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ! «Έβγαλα το Λύκειο μέσω ίντερνετ»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντώνη Σρόιτερ. Μεταξύ άλλων ανέφερε πώς λόγω των διαρκών προπονήσεων εκτός συνόρων έβγαλε το Λύκειο μέσω ίντερνετ αλλά και πως δέχτηκε πρόταση για να αλλάξει υπηκοότητα.

Αναλυτικά, ο Τσιτσιπάς ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Τα συνεχή ταξίδια από την ηλικία των 14-15 και οι πολλές απουσίες από το σχολείο με έκαναν να δυσκολευτώ πολύ να βγάλω το Γυμνάσιο. Ευτυχώς, έβγαλα το Λύκειο μέσω Ίντερνετ και μπόρεσα να αφοσιωθώ στο τένις. Ήμουν πολύ τυχερός που βρήκα αυτό το πρόγραμμα και μπορούσα να μελετώ στον ελεύθερο χρόνο μου. Ένα σερί χαμένων αγώνων με έκαναν να γυρίσω στο σπίτι και να πω “Τέλος! Δεν κάνω για αυτό το άθλημα. Όμως ο πατέρας μου με έκανε να αλλάξω γνώμη».

Παράλληλα, ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός πως η μεγάλη αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα, είναι τόσο δυνατή που τον έκανε να απαρνηθεί τις προτάσεις να αλλάξει υπηκοότητα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο Τσιτσιπάς και η υπηκοότητα

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν ισχύουν τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία τον έχουν προσεγγίσει από διάφορες χώρες και από την Αυστραλία για να πάρει τη δίκη τους υπηκοότητα με ένα σωρό προνόμια, αλλά και πως ο ίδιος αρνήθηκε, ο τενίστας απάντησε «Συνέβη και φυσικά το αρνήθηκα γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση να παίζεις για την Ελλάδα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X