Επιλογές

Αγρια δολοφονία-εκδίκηση για τον Βασίλη Στεφανάκο

Αγρια δολοφονία-εκδίκηση για τον Βασίλη Στεφανάκο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκο εκδικήθηκαν  άγνωστοι σε ενέδρα θανάτου στους Αγίους Αναργύρους. Αυτό αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις για τον άνδρα που «γάζωσαν» με 8 σφαίρες και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο.

Λίγο μετά τις 21:30, δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, άνοιξαν πυρ με πυροβόλο όπλο – μάλλον τύπου Τοκάρεφ σύμφωνα με νέες πληροφορίες- εναντίον οδηγού αυτοκινήτου στην συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους. Στο σημείο βρέθηκαν 8 κάλυκες.

Ο άνδρας, ο Γιώργος Λίτσας, πρωτοπαλίκαρο του Βασίλη Γρίβα που δολοφονήθηκε έξω από το σχολείο του γιου του στο Γέρακα πριν από μερικούς μήνες, μεταφέρθηκε πολύ σοβαρά τραυματισμένος και  στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου και εξέπνευσε.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μπράβων της νύχτας και πιο συγκεκριμένα για πράξη αντεκδίκησης για την δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου τον περασμένο Ιανουάριο.

Το θύμα φέρεται να ανήκει στην ομάδα με την οποία είχε διαφορές η «ομάδα» Στεφανάκου. Πρόκειται για Ελληνα, γνωστό «νονό» της νύχτας, ο οποίος έχει κατ’ επανάληψιν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές για πλήθος ποινικών αδικημάτων όπως εκβιάσεις, προστασία, επιθέσεις, ξυλοδαρμούς κλπ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν είχε γίνει ξανά απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Γιώργου Λίτσα, έξω από πιτσαρία, πριν από περίπου ένα χρόνο, χωρίς όμως να τραυματιστεί τότε.

Πάντως, μετά τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου, επικρατεί θρίλερ και μυστήριο στον κόσμο της νύχτας, καθώς κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τις ισορροπίες και τις συμμαχίες, που έχουν σχηματιστεί.

Από τη στιγμή, που ο Βασίλης Στεφανάκος έπεσε νεκρός, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εξέφραζαν την ανησυχία τους για έναν “πόλεμο” μεταξύ των νονών, καθώς ο Βασίλης Στεφανάκος είχε κερδίσει τον σεβασμό τους και όσο ήταν εν ζωή είχε διαμορφωθεί ένα περιβάλλον ισορροπιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμα συμβόλαια και προγραφές για δύο άτομα, για τα οποία η αστυνομία έχει ενεργοποιήσει έναν μηχανισμό μέσω παρακολουθήσεων τηλεφώνων και προσώπων, προκειμένου να αποτρέψει το μακελειό.

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία στην Κύπρο – 40 μαχαιριές δέχθηκε το ζευγάρι

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X