Επιλογές

Αντώναρος: Αθλιότητες δημοσιογράφων

Αντώναρος: Αθλιότητες δημοσιογράφων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με ορισμένους δημοσιογράφους. Η διάδοση των fake news έγινε ο κανόνας. Τελευταία θύματα οι Βαγγέλης Αντώναρος και Σάββας Τσιτπουρίδης. Τους εμφάνισαν να κινούνται για τη δημιουργία πολιτικού σχηματισμού στον ακραίο δεξιό χώρο. Και όπως είναι φυσικό προκάλεσαν την οργή τους.

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες κάποιοι επιχειρούν να με εμπλέξουν σε κινήσεις που βρίσκονται στα δεξιά της ΝΔ, θα ήθελα να δηλώσω κατηγορηματικά ότι τέτοιες κινήσεις δεν με αφορούν» απάντησε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας επί Καραμανλή Σάββας Τσιτουρίδης. Τόνισε μάλιστα ότι «Με άλλα λόγια δεν ψάχνω ούτε για κόμμα ούτε για αρχηγό».

«Δεν έχω καμμιά επαφή και δεν μετέχω με κανένα τρόπο σε διεργασίες στον χώρο της ακραίας δεξιάς» τόνισε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος προσθέτοντας μάλιστα ότι «σε όλη μου τη ζωή και την πολιτική διαδρομή μου κινήθηκα και κινούμαι στα πλαίσια της κοινωνικής κεντροδεξιάς όπου και παραμένω αμετακίνητα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώναρος δήλωσε: «Οι συνεχιζόμενες στοχευμένες αθλιότητες κάποιων δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης που επιμένουν να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη δεν με αφορούν. Επαναλαμβάνω λοιπόν για πολλοστή φορά. Δεν έχω καμιά επαφή και δεν μετέχω με κανένα τρόπο σε διεργασίες στον χώρο της ακραίας δεξιάς. Σε όλη μου τη ζωή και την πολιτική διαδρομή μου κινήθηκα και κινούμαι στα πλαίσια της κοινωνικής κεντροδεξιάς όπου και παραμένω αμετακίνητα. Κύριο μέλημά μου είναι και σήμερα όπως πάντα η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και η εμπέδωση της κοινωνικής αλληλεγγύης».

Υπενθυμίζεται ότι οι Ευάγγελος Αντώναρος και Σάββας Τσιτουρίδης είχαν συναντηθεί πριν από λίγες εβδομάδες με άλλους τρεις πρώην υπουργούς. Πρόκειται για τους Χρίστο Μαρκογιαννάκη, Χρήστο Ζώη και Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο. Εξέτασαν το ενδεχόμενο δημιουργίας πολιτικού φορέα στον κεντροδεξιό χώρο.

Νέο κόμμα στην Κεντροδεξιά στις ευρωεκλογές

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X