Επιλογές

Αυξάνονται και πληθύνονται οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Αυξάνονται και πληθύνονται οι ΣΥΡΙΖΑίοι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι αυξάνονται και πληθύνονται. Το εγχείρημα για το άνοιγμα του κόμματος φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά. Μόνο τις πρώτες 12 ώρες λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας www.isyriza.gr έχουν  πραγματοποιηθεί 4.000 εγγραφές, ενώ η επισκεψιμότητα είναι ιδιαιτέρως υψηλή. Υπενθυμίζεται πως απαιτείται η παρουσία του κάθε νέου μέλους στην τοπική οργάνωση που ανήκει προκειμένου να παραλάβει την κάρτα του και να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Πριν ξεκινήσει η καμπάνια, από την ημέρα των εκλογών μέχρι και την πρόσφατη Κεντρική Επιτροπή,  είχαν εγγραφεί 5.500 νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα πριν την 7η Ιουλίου αριθμούσε περίπου 30.000 μέλη. Ο στόχος οι εγγεγραμμένοι να αντιστοιχούν με το 10% του τελευταίου εκλογικού ποσοστού που σημαίνει 180.000 μέλη. Πάντως, αρκετά στελέχη από την πρώτη στιγμή είχαν τονίσει πως είναι υπερβολικά αισιόδοξος ο στόχος.

Στο εγχείρημα έχει δώσει μεγάλη έμφαση ο Αλέξης Τσίπρας και για αυτό το λόγο θα προσπαθήσει να είναι παρών στις περισσότερες από τις περιοδείες που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε από την Πάτρα  ότι το κάλεσμα απευθύνεται στην κοινωνία ώστε «μέσα από την πλατφόρμα isyriza.gr να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα εργαστήριο συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X