Επιλογές

Επίθεση εναντίον περιπολικού σε καταυλισμό Τσιγγάνων – Δύο αστυνομικοί τραυματίες (pics)

Επίθεση εναντίον περιπολικού σε καταυλισμό Τσιγγάνων – Δύο αστυνομικοί τραυματίες (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση με κομμάτια μαρμάρου δέχτηκαν το βράδυ της Πέμπτης δύο αστυνομικοί οι οποίοι σταμάτησαν όχημα για έλεγχο έξω από μικρό καταυλισμό Τσιγγάνων που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Κηφισού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πλήρωμα περιπολικού πήγε να κάνει έλεγχο σε αυτοκίνητο που είχε δυνατή μουσική και στο οποίο βρίσκονταν δύο Τσιγγάνοι οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αντιδρώντας μέλη του καταυλισμού άρχισαν να πετούν πέτρες και μάρμαρα κατά των αστυνομικών, ενώ κάποιοι πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό τους. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν επίσης στον αέρα και κάλεσαν ενισχύσεις.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει έξι προσαγωγές, ενώ οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν τραυματιστεί σε χέρια, πόδια και κεφάλι.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί δε μπορούσαν να καλέσουν βοήθεια από τον ασύρματο του οχήματος γιατί δε βρίσκεται σε λειτουργία λόγω βλάβης, αλλά ένας από αυτούς κάλεσε στα κεντρικά με το κινητό του τηλέφωνο.

Αστυνομικές πηγές, μάλιστα, αποκάλυψαν σήμερα ότι η επίθεση προκλήθηκε όταν ένας από τους δύο Τσιγγάνους αναγνώρισε τον αστυνομικόπου τον είχε συλλάβει πριν από λίγους μήνες κατά τη διάρκεια ληστείας. Ο δράστης είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Την ίδια ώρα, έρχεται για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο το ζήτημα της προστασίας των αστυνομικών μετά την αύξηση των επιθέσεων που δέχονται από δράστες, τη στιγμή που η εγκληματικότητα τείνει ανεξέλεγκτη.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X