Media

Epsilon : Φεύγουν Ευαγγελάτος, Τατιάνα, Γερμανού-Ερχονται Χατζηνικολάου (;) Αραβανή(;)

Epsilon : Φεύγουν Ευαγγελάτος, Τατιάνα, Γερμανού-Ερχονται Χατζηνικολάου (;) Αραβανή(;)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την ερχόμενη Πέμπτη 24 Μαΐου θα γίνουν τελικά οι  ανακοινώσεις για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού  Εpsilon καθώς ο Διευθύνων σύμβουλος  του σταθμού Τζώνη Καλημέρης θα επιστρέψει από την Θεσσαλονίκη  όπου έχει πάει για να συναντήσει τον Ιβάν Σαββίδη.

Κοινό μυστικό είναι πάντως ότι τουλάχιστον πέντε εκπομπάρχες  από τον ψυχαγωγικό αλλά και τον ενημερωτικό τομέα  δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαια τους καθώς η κυρία Άλκηστης Μαραγκουδάκη θέλει να φτιάξει ένα νέο τηλεοπτικό σταθμό σε στυλ … Alpha . Δηλαδή με πρωινό τύπου Τσιμτσιλή ,  μεσημεριανό όμοιο  με της Ελένης Μενεγάκη και δελτίο που να ανταγωνίζεται τον Αντώνη Σροιτερ.

Έτσι όλα δείχνουν  ότι ο Νίκος Ευάγγελάτος, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Χριστίνα Λαμπίρη, η Ναταλία Γερμανού και η Ανίτα Πάνια θα κατευθυνθούν προς την πλευρά Βρυώνη καθώς η υπεύθυνη προγράμματος θεωρεί αυτές τις εκπομπές παρωχημένες και δεν τις θέλει στο νέο ανανεωμένο πρόγραμμα που φτιάχνει.

Σε ότι αφορά το δελτίο ειδήσεων  οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι έγινε πρόταση στην  Νίκη Λυμπεράκη (ΣΚΑΙ-ACTION) να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την δημοσιογράφο όμως να μην αποδέχεται την πρόταση.

Τις τελευταίες ώρες πάντως ακούγεται έντονα  το όνομα του Νίκου Χατζηνικολάου με διευθυντή ειδήσεων  τον Δημήτρη Μιχαλέλη . Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι τόσο ο Γιάννης Μιχελάκης  όσο και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος συνεχίζουν να συζητούν με το κανάλι

Σε ότι αφορά τον ψυχαγωγικό τομέα  στις εγκαταστάσεις του καναλιού εθεάθη η Ευαγγελία Αραβανή  ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη έχει κλείσει ήδη για την παρουσίαση ενός παιχνιδιού.

Εάν πάντως και αυτοί οι σχεδιασμοί δεν βγουν στην κ. Άλκηστις Μαραγκουδάκη τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα  δύσκολα γι αυτήν καθώς ήδη υπάρχει γκρίνια σε κάποια κλιμάκια του σταθμού για τις επιλογές της.

Ποιον δημοσιογράφο «χρυσώνει» ο Σαββίδης για να πάει στο Epsilon

Δυο ψυχαγωγικές εκπομπές που ξεκίνησαν με την άφιξη της  τελείωσαν άδοξα μέσα σε ένα μήνα ενώ και ο πολλά υποσχόμενος Σπύρος Χαριτάτος δεν έκανε την διάφορα στην πρωινή ζώνη αν και την συγκεκριμένη στιγμή υπήρχε κενός χώρος.

Μήπως τελικά δεν φταίνε τα πρόσωπα αλλά απλώς επιχειρείτε να γίνει ανανέωση στον τηλεοπτικό σταθμό  με  παλιές ιδέες….

Λυριτζής και Καμπουράκης δεν πηγαίνουν στο Epsilon

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X