Επιλογές

Γερουλάνος για δήμαρχος Αθήνας

Γερουλάνος για δήμαρχος Αθήνας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για δήμαρχος Αθηναίων ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος.

«Σκέφτομαι να κατέβω ως υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, αλλά για να το κάνω πρέπει να ξέρω τις παραμέτρους και να εξακριβώσω αν μπορώ να ανταπεξέλθω. Για να πάρω την απόφαση πρέπει να είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το κάνω καλά» είπε σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μάλιστα, τόνισε ότι «επίσημη πρόταση δεν μου έχει γίνει από το ΚΙΝΑΛ, ωστόσο υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και θετική διάθεση». Σύμφωνα με τον Παύλο Γερουλάνο, ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες για ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στην Αθήνα «είναι να αποκτήσω πλήρη εικόνα για το δήμο, την εσωτερική του λειτουργία & το βαθμό εξυπηρέτησης των αναγκών των πολιτών. Ακριβώς αυτό κάνω όλες αυτές τις μέρες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Την πιο επιτυχημένη ατάκα  την είπε πάντως ο Παύλος Γερουλάνος όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει στην περίφημη φράση του Θ. Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε : «Από την αρχή διαφώνησα μαζί του γιατί κάποιος έφαγε μπιφτέκι και κάποιος ψίχουλα, αλλά κάποιος έστρωσε το τραπέζι» σημείωσε με νόημα.

Πάντως επειδή είναι και μεγαλοαστός ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και δεν ξέρει από ίντριγκες τον έχει ενημερώσει άραγε  κανένας  ότι καλός είναι  ο δίαυλος επικοινωνίας με το ΠΑΣΟΚ αρκεί να έχει ερωτηθεί και ο Βενιζέλος; Γιατί ο πρώην αρχηγός του κινήματος έχει δυσανεξία σε ότι έχει σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου. Και ο Παύλος Γερουλάνος υπήρξε για χρόνια φίλος και από τους στενότερους συνεργάτες του ΓΑΠ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X