Διεθνή

Η Ιταλίδα πολιτικός που έγινε πορνοστάρ (vids&pic)

Η Ιταλίδα πολιτικός που έγινε πορνοστάρ (vids&pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από την πολιτική και το Δημοκρατικό Κόμμα του Ματέο Ρέντσι πορνοστάρ. Και πιο συγκεκριμένα στις παραγωγές του «μαέστρου» του ερωτικού κινηματογράφου Ρόκο Σιφρέντι και το σκληρό πορνό η Φιλομένα Μαστρομαρίνο ή Μαλένα, όπως είναι το… καλλιτεχνικό της!

https://www.youtube.com/watch?v=fLyc4SfpMNI

Η 32χρονη Μαστρομαρίνο, η οποία είχε εκλεγεί με το Δημοκρατικό Κόμμα το 2013 στην περιφέρεια της Απουλίας, εδώ και μερικά χρόνια συστήνεται στους θαυμαστές της ως «Μαλένα από την Απουλία» με τη βοήθεια του πιο γνωστού πορνοστάρ της Ιταλίας.

Filomena Mastromarino

«Θέλησα να περάσω από την κανονικότητα σε κάτι που πάντα επιθυμούσα, να καταφέρω να εκφράσω την ερωτική μου πλευρά», είχε απαντήσει στην ερώτηση, σχετικά με τους λόγους για τους οποίους εγκατέλειψε την πολιτική για το πορνό.

Καλλονή καλλιστείων και τηλερεάλιτι συνελήφθη για πορνεία

«Πώς θα αντιδράσεις αν θα σε πουν πόρνη;», την είχαν ρωτήσει και εκείνη είχε απαντήσει φιλήδονα: «Θα μου αρέσει».

«Έχω ανοιχτή σεξουαλικότητα. Ελεύθερη. Όλοι κρύβουμε μία πλευρά πιο παιχνιδιάρικη. Είμαι έτοιμη για όλα και για συναρπαστικές εμπειρίες. Θα ήθελα να αποτελέσω παράδειγμα για πολλά κορίτσια», έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της και αυτό κάνει η Φιλομένα Μαστρομαρίνο με σκληρές σκηνές πορνό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X