Ισχυρές πιέσεις στη Φώφη για τον Γερουλάνο

Γερουλάνος
Η Φώφη Γεννηματά και ο Παύλος Γερουλάνος

Θέλουν τον Παύλο Γερουλάνο να συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές. Μάλιστα κίνημα υπέρ της υποψηφιότητάς του, έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο. Σε μια νέα σελίδα στα social media  με την ονομασία «πολίτες με τον Παύλο», οι Αθηναίοι  που ψήφισαν τον Παύλο Γερουλάνο, ζητούν να εκπροσωπηθούν από αυτόν στην ελληνική Βουλή. Με λίγα λόγια ασκούν πίεση στο Κίνημα Αλλαγής και την Φώφη Γεννηματά  να αξιοποίηση το στέλεχος της και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Στην σελίδα υπάρχει και ένα κείμενο με το οποίο οι υποστηρικτές του Παύλου Γερουλάνου  το οποίο μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Μέλλον που δεν μπορούν να διασφαλίσουν ούτε ο καταρρέων κυνικός λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο παλαιοδεξιός συντηρητισμός της Νέας Δημοκρατίας. Σε αυτήν τη συγκυρία χρειαζόμαστε όσο ποτέ ισχυρή Κεντροαριστερά, δηλαδή ισχυρό ΚΙΝΑΛ για να καθορίσει την πορεία του τόπου τα επόμενα χρόνια. Τα κόμματα όμως δεν είναι μόνο ιδέες. Είναι και οι άνθρωποι που το εκπροσωπούν.

Ο Παύλος Γερουλάνος είναι ένα από τα πρόσωπα που κατεξοχήν εκπροσωπούν τη σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία και την Κεντροαριστερά. Διαχρονικά με τις ιδέες και τη δράση του έχει δείξει ότι μπορεί να εκφράσει την αγωνία των πολιτών για μια δημιουργική πορεία της χώρας, μαζί με την επιθυμία τους για ένα διαφορετικό τρόπο άσκησης πολιτικής. Επιπλέον, με την εξαιρετική καμπάνια που έκανε για τον δήμο της Αθήνας, απέδειξε ότι ο χώρος της Κεντροαριστεράς μπορεί να συναντηθεί με ένα πολύ ευρύ φάσμα ψηφοφόρων. Εμείς πολίτες που έχουμε σταθερά τοποθετηθεί στον χώρο του ΚΙΝΑΛ, πιστεύουμε ότι σε αυτή τη μάχη ο Παύλος πρέπει να βρεθεί στην πρώτη γραμμή διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών της Αθήνας».

Το μαχαίρι και το καρπούζι φυσικά το έχει η Φώφη Γεννηματά, που είναι άγνωστο εάν θέλει να δυσαρεστήσει τους άλλους υποψηφίους βουλευτές. Γιατί είναι σίγουρο ότι με τον αέρα των δημοτικών εκλογών ο Παύλος Γερουλάνος  θα χτυπήσει μια εδρούλα στην Βουλή.

Και ως γνωστόν στην Α’ Αθήνας εκλέγεται ο Κώστας Σκανδαλίδης, αν αυτό σας λέει κάτι…