Ελλάδα

Τατσόπουλος εναντίον Μπογδάνου για τα τανκς στην ΕΡΤ

Τατσόπουλος εναντίον Μπογδάνου για τα τανκς στην ΕΡΤ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άρχισαν τα μαχαιρώματα μεταξύ των υποψηφίων της ΝΔ.  Και μάλιστα μεταξύ των «επισκεπτών». Τατσόπουλος εναντίον Μπογδάνου  για τα όσα είπε ο τελευταίος για την ΕΡΤ και τα τανκς που πρέπει να την ισοπεδώσουν.

Δηλαδή ω! του θαύματος ο Πέτρος Τατσόπουλος εντελώς ξαφνικά κατάλαβε ότι στην ΝΔ κάποιοι φλερτάρουν με την ακροδεξιά και την Χρυσή Αυγή.   Θέλει να μας πει ότι δεν είχε ακούσει τίποτα για τον Αδωνι Γεωργιάδη ή για τον Αντ. Σαμαρά που με τις απόψεις τους συστρατεύτηκαν  πολλές φορές με την  Χρυσή Αυγή.

Προφανώς ο Πέτρος Τατσόπουλος θεώρησε ότι πρέπει να συνταχθεί με την κεντροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ και όχι με την ακροδεξιά και γι αυτό απευθυνόμενος προς τον νέο φωστήρα   της πολιτικής Κωνσταντίνο Μπογδάνο  έγραψε:

«Θεωρώ ανόητο και ανεύθυνο τον διάλογο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τον Χρυσαυγίτη. Με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής δεν μπαίνουμε σε διάλογο ούτε για να αστειευτούμε (θα πρόσθετα: ΙΔΙΩΣ για να αστειευτούμε). Η ζημιά από αυτόν τον διάλογο είναι δεδομένη. Είναι κρίμα και ντροπή, τη στιγμή που ο Νίκος Δένδιας οριοθετεί την απομόνωση των ναζιστών από τα κόμματα του “συνταγματικού τόξου” και ξεμπροστιάζει την απύθμενη υποκρισία τους στα εθνικά ζητήματα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να συζητάει μαζί τους χάριν παιδιάς για την ΕΡΤ. Τέτοιο… δώρο δεν θα μπορούσε να το περιμένει ούτε ο χειρότερος πολιτικός μας αντίπαλος (και δεν έχουμε και λίγους). Είναι κρίμα και ντροπή. Καλημέρα».

Γιώργος Χρηστάκης

Παραφρόνησε εντελώς ο Μπογδάνος-Θέλει τανκς στην ΕΡΤ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X