Αθλητισμός

Υπόθεση Τζήλου: Ενας παραδόθηκε και άλλος στο εξωτερικό

Υπόθεση Τζήλου: Ενας παραδόθηκε και άλλος στο εξωτερικό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο ένας διέφυγε στο εξωτερικό, ο άλλος παραδόθηκε στην αστυνομία. Πρόκειται για δύο από τους δράστες του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου. Παραδόθηκε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Χ.Π..

Είναι ο ένας από τους φερομένους ως δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας Τζήλου. Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ, στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Αττικής.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Χ.Π. εμφανίστηκε αυτοβούλως στους αστυνομικούς και κρατείται.

Θυμίζουμε ότι, χθες, η τακτική ανακρίτρια που έχει αναλάβει τη δικογραφία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης. Αφορά στον 46χρονο Δ.Μ. που έχει διαφύγει στο εξωτερικό και στον 28χρονο Χ.Π.

Στο σημείο αυτό αξίζει να επισημανθεί ότι ο χειρισμός της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη ήταν τέτοιος που έδωσε όλη την άνεση στον Δ.Μ. να διαφύγει στο εξωτερικό. Οι ενέργειες αυτές έχουν προκαλέσει τεράστια ερωτηματικά και είναι απορίας άξιο πως ακόμα δεν παρενέβη ούτε η Ξένη Δημητρίου και να ζητήσει να γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί αν κάποιοι και ποιοι έφταιξαν και έδωσαν τη δυνατότητα στον φερόμενο ως δράστη του άγριου ξυλοδαρμού Δ.Μ. να διαφύγει στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι άγρια επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης, 19 Δεκεμβρίου 2018, ο Λαρισαίος διαιτητής, Θανάσης Τζήλος, που φέτος διευθύνει αγώνες της Super League.

Ο Λαρισαίος ρέφερι χτυπήθηκε από αγνώστους σε σημείο κοντά στο σπίτι του στη Λάρισα.

Ο άτυχος ρέφερι, περίπου στις 9 το πρωί, βγήκε από το σπίτι του και πήγε προς το αρτοποιείο για να ψωνίσει. Εκεί τον περίμεναν τέσσερα άτομα που φορούσαν κουκούλα και τον ξυλοκόπησαν.

Ξυλοδαρμός Τζήλου: Σοκ για παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X