Το blog του Θανάση Λυρτσογιάννη

Αλέξη καλημέρα. Νέα απάτη της κυβέρνησης με τη μείωση της επιδότησης στο πετρέλαιο θέρμανσης

Αλέξη καλημέρα. Νέα απάτη της κυβέρνησης με τη μείωση της επιδότησης στο πετρέλαιο θέρμανσης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καλημέρα Αλέξη

Τους αποκάλεσες εσύ και ο Νάσος Ηλιόπουλος πολιτικούς απατεώνες για την απάτη που έκαναν με το Food Pass των 0,73 λεπτών την ημέρα για ένα άτομο. Ομως, αποδεικνύεται ότι είναι και οικονομικοί απατεώνες ύστερα από την απόφαση που ανακοίνωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας για μείωση της επιδότησης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 10 λεπτά το λίτρο από 25 σε 15 λεπτά. Γιατί λέει έπεσαν οι τιμές διεθνώς. Κι΄ αν ανεβούν οι τιμές, πράγμα που εκτιμάται ότι θα συμβεί το επόμενο διάστημα, τί θα κάνουν; Θα αυξήσουν την επιδότηση; Οχι ασφαλώς.

Με την πράξη αυτή τί κανουν οι αθεόφοβοι Αλέξη; Δίνουν με το ένα χέρι 22 ευρώ το μήνα σε ένα άτομο και του παίρνουν με το άλλο από την τσέπη τα ίδια ή και περισσότερα χρήματα με τη μείωση της επιδότησης στο πετρέλαιο θέρμανσης. Η απώλεια για όσους κατοικούν στη Βόρεια Ελλάδα που κάνει περισσότερο κρύο θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη.

Αρα το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε σε θριαμβευτικό τόνο το απατηλό Food Pass και τη Δευτέρα ο Χρήστος Σταϊκούρας πήρε πίσω τα χρήματα μειώνοντας την επιδότηση στο πετρέλαιο θέρμανσης. Πόσο μεγάλο είναι το θράσος τους; Πόσο μεγάλη η εξαπάτηση;

Ομως, αν νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τους πολίτες πλανώνται πλάνης οικτράν. Και σε αυτό βεβαίως οφείλεις εσύ, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αναδείξετε τη νέα εξαπάτηση των πολιτών από μία κυβέρνηση που καθόλου δεν σέβεται τους ευάλωτους πολίτες και τη μεσαία τάξη.

Θανάσης Λυρτσογιάννης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X