Το blog του Θανάση Λυρτσογιάννη

Η γάτα του Μάο, οι γκρίνιες για τον Νίκο Μαραντζίδη ως επικοινωνιολόγου και το επαγγελματικό μάρκετινγκ του Μητσοτάκη

Η γάτα του Μάο, οι γκρίνιες για τον Νίκο Μαραντζίδη ως επικοινωνιολόγου και το επαγγελματικό μάρκετινγκ του Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Του Θανάση Λυρτσογιάννη

Τη φράση που άλλοι αποδίδουν στον Μάο Τσε Τουνγκ, άλλοι στον Τσου Εν Λάι και άλλοι στον Ντενγκ Χσιάο Πινγκ ότι δεν έχει σημασία αν είναι μαύρη ή άσπρη η γάτα, σημασία έχει να πιάνει ποντίκια, θα πρέπει να έχουν κατά νου εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όταν αναφέρονται στον ή στους επικοινωνιολόγους.

Γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άρχισαν οι γκρίνιες για τον Νίκο Μαραντζίδη, που ανέλαβε το ρόλο του επικοινωνιολόγου, επειδή έγραψε ένα άρθρο με το τάδε περιεχόμενο, επειδή εξέφρασε δείνα άποψη ή επειδή έκανε δηλώσεις που δεν άρεσαν στους ΣΥΡΙΖΑίους.

Δεν έχει καμία σημασία τι απόψεις, ιδέες και στοχασμούς έχει γενικά ο Νίκος Μαραντζίδης. Ο άνθρωπος μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει, να εκφράζεται όπως θέλει και όποιος διαφωνεί να τον αντικρούσει. Σημασία έχει ο Νίκος Μαραντζίδης ως επικοινωνιολόγος να πιάνει, όχι ποντίκια, αλλά πουλιά στον αέρα. Τις γνώσεις του ως επικοινωνιολόγου επιθυμεί φαντάζομαι ο Αλέξης Τσίπρας. Αν είναι καλός έχει καλώς. Αν είναι πολύ καλός έχει ακόμα καλύτερα. Εγώ γνώμη δεν έχω.

Και να μην ξεχνούν οι γκρινιάρηδες ότι απέναντι βρίσκεται ο Γκρίνμπεργκ. Να μην ξεχνούν επίσης ότι προεκλογικά ορισμένοι λοιδωρούσαν τα επαγγελματικό μάρκετινγκ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ας θυμούνται λοιπόν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε χάρη στο επαγγελματικό μάρκετινγκ και όχι χάρη στο πρόγραμμά του ή χάρη στη δική του προσωπική λάμψη. Σκεφτείτε μόνο πως δεν τόλμησε, ούτε τώρα θα τολμήσει να πάει σε debate, παρά τη δέσμευσή του.

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που διαφωνείτε, δεν είναι δυνατόν να μην λαμβάνετε υπόψη τη σημασία της επιστήμης στην πολιτική επικοινωνία και να βασίζεστε σε ερασιτεχνισμούς. Ο eretikos.gr πολλές φορές έγραψε για την αναγκαιότητα του καλύτερου επικοινωνιολόγου ανεξάρτητα από την ιδεολογία του, αλλά “φωνή βοώντος εν τη ερήμω”.  Ας γίνει ότι αντιληπτό ότι τις γνώσεις και τις επιστημονικές ιδέες ζητά ο Αλέξης Τσίπρας και όχι την ιδεολογία ή τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Αν επιμένετε είναι σαν να λέτε ότι ένας αστρονόμος για να είναι καλός θα πρέπει να είναι και ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ…

Ελεος…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X