Fragilemag

Φλερτ | 11 σημάδια ότι είστε πιο ελκυστικοί από όσο νομίζετε

Φλερτ | 11 σημάδια ότι είστε πιο ελκυστικοί από όσο νομίζετε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι άνθρωποι τείνουν συνήθως να είναι αυστηροί όσον αφορά στην αυτοαξιολόγηση παρουσιάζοντας σχετική αδυναμία να αξιολογήσουν ρεαλιστικά τον εαυτό τους. Ειδικά όταν πρόκειται για τη φυσική εμφάνιση και την ελκυστικότητα. Αυτό συμβαίνει γιατί αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας διαφορετικά από τους γύρω μας. Προσέχουμε κάθε μικρή λεπτομέρεια του εαυτού μας περισσότερο εξεταστικά από ό,τι θα κάναμε για τις πράξεις ή την εμφάνιση των άλλων. Η πλειοψηφία των ανθρώπων συχνά υποτιμά την ελκυστικότητά τους έχοντας χαμηλή αυτοεκτίμηση. Το να απασχολείστε με το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς μπορεί να είναι ανώφελο, αλλά υπάρχουν πολλές ενδείξεις που μπορείτε να εντοπίσετε και να καταλάβετε τελικά την εντύπωση που προκαλείτε. Ακολουθούν μερικά σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να είστε πολύ πιο ελκυστικοί από όσο νομίζετε.

•1. Οι άνθρωποι χαμογελούν όταν σας βλέπουν
Είναι πολύ πιο συνηθισμένο κάποιος να χαμογελά σε έναν άγνωστο που βρίσκει ελκυστικό από κάποιον που γνωρίζει. Αν παρατηρήσετε ότι σας χαμογελούν φιλικά πολλά άτομα που προσπερνάτε στο δρόμο, το πιθανότερο είναι ότι σας βρίσκουν ελκυστικούς.

Έχουμε την τάση να χαμογελάμε υποσυνείδητα σε πράγματα ή άτομα που μας είναι αισθητικά ευχάριστα. Ένα αυθόρμητο χαμόγελο μπορεί να είναι ένας τρόπος φλερτ, αλλά τις περισσότερες φορές είναι απλώς μια φυσική αντίδραση σε κάτι ευχάριστο στο μάτι.

•2. Ξένοι σας κοιτούν επίμονα
Ο καθένας θα ένιωθε παράξενα αν γνώριζε ότι κάποιος άγνωστος τον κοιτάζει επίμονα, αλλά αν αυτό σας συμβαίνει συχνά μπορεί να είστε πιο ελκυστικοί από όσο φαντάζεστε. Όταν κάποιος που μας αρέσει ή μας φαίνεται ελκυστικός μπαίνει σε ένα δωμάτιο, συνήθως δεν μπορούμε να στρέψουμε το βλέμμα μας γιατί η παρουσία του προκαλεί την προσοχή. Κάποιος που μπορεί να κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν τόσο εύκολα στο πέρασμά του πρέπει να είναι ελκυστικός. Αν συνειδητοποιήσετε πως συγκεντρώνετε λοιπόν όλα τα βλέμματα πάνω σας, μπορεί να είστε εσείς ο λόγος.

•3. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν να μιλάνε μαζί σας
Οι άλλοι έρχονται πάντα κοντά σας και ξεκινούν συζητήσεις, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε και τι κάνετε; Αν ναι, πιθανότατα οφείλεται στο ότι είστε χάρμα οφθαλμών.

Μπορεί να μη φαίνεται δίκαιο, αλλά όσοι θεωρούνται ελκυστικοί αντιμετωπίζονται καλύτερα από εκείνους που έχουν μέτρια εμφάνιση και τραβούν περισσότερη θετική προσοχή.

Οι ελκυστικοί άνθρωποι προσελκύουν τους άλλους. Αυτό δεν υποδηλώνει πάντα ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Θα μπορούσε απλώς να οφείλεται στο πόσο συμμετρικά είναι τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας ή στο πόσο καλοβαλμένοι είστε.
Με απλά λόγια, απολαμβάνουμε περισσότερο να ασχολούμαστε με ελκυστικά άτομα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X