Fragilemag

Η ταινία της βραδιάς – “Χαμένος παράδεισος” στο Open

Η ταινία της βραδιάς – “Χαμένος παράδεισος” στο Open
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο υποδύεται έναν από τους διασημότερους κακοποιούς στην ιστορία του εγκλήματος. Τον Πάμπλο Εσκομπάρ. Δεν είναι ο άμεσος πρωταγωνιστής στην ταινία “Χαμένος παράδεισος” (2014) που προβάλλει απόψε -Δευτέρα 27 Μαρτίου- το Open στις 23:30. Η ταινία δεν αφορά τη ζωή του διαβόητου εγκληματία. Ο Πορτορικανός ηθοποιός όμως, εδώ, δείχνει να έχει μπει στο πετσί του ρόλου του (που λέμε).

Η ταινία εισχωρεί στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία της Κολομβίας, προσπαθώντας να ακτινογραφήσει με κάθε λεπτομέρεια τη διττή προσωπικότητα του Εσκομπάρ.

Ο Νικ (Τζος Χάτσερσον) θεωρεί ότι έχει βρει τον παράδεισο όταν φτάνει στην Κολομβία, εκεί όπου έχει μετακομίσει ήδη ο αδερφός του. Όλα μοιάζουν ονειρικά για τον νεαρό Καναδό σέρφερ και ακόμα περισσότερο όταν συναντά τη Μαρία (Κλαούντια Τράισακ), μία πανέμορφη νεαρή Κολομβιανή την οποία ερωτεύεται παράφορα. Ο πρώτος καιρός περνά ειδυλλιακά, μέχρι που η Μαρία τον συστήνει στον θείο της, τον θρυλικό έμπορο ναρκωτικών, Πάμπλο Εσκομπάρ (Μπενίσιο Ντελ Τόρο)…

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X