Fragilemag

Super Κική – Ο “πλουραλισμός” της αμορφωσιάς

Super Κική – Ο “πλουραλισμός” της αμορφωσιάς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γιάννης Παναγόπουλος

Κατευθείαν από τα σαλόνια του καθόλου εύγλωττου μικροαστικού λούμπεν η influencer – instagramer Super Κική έσκασε στην αυτοσχέδια εκπομπή της για να προβάλλει το δικό της κενό με όρους παλαιολιθικού τηλεοπτικού κουτσομπολιού. Δίπλα της, στη συμπαρουσίαση, ήταν ένα ultra conservative φρούτο που χασκογελούσε.

Και όλα θα ακολουθούσαν το γνωστό beat της υστερίας αν η leader των social media δεν ασχολούνταν με τον Σταύρο Ξαρχάκο που όταν δούλευε στο Gazarte νόμιζε πως ήταν τραγουδιστής (αλλά δεν ήταν).

Η Super Κική αναφέρονταν στην εποχή που το μεροκάματο της ήταν (κατά δήλωσή της ) 20 ευρώ και που στη διάρκεια παράστασης του συνθέτη ακούστηκε ο κρότος δύο ποτηριών που κουβαλούσε στο δίσκο της με αποτέλεσμα να της κάνει: “σσσσσςςς”. Η Instagramer απείλησε μάλιστα πως θα τον μπλοκάρει από τα social (για τον Ξαρχάκο η κατάρα)

Η Super Κική παραδέχεται τους τράπερ που βγάζουν ένα τραγούδι και την άλλη μέρα παίρνουν εικοσαχίλιαρα. Ο Ξαρχάκος όμως γιατί πληρώνεται κουνώντας στον αέρα δύο μυγοσκοτώστρες, αναρωτήθηκε…

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X