Fragilemag

Τα ζώδια του καλοκαιριού – Διαβάστε μας πριν μας κατεβάσουμε

Τα ζώδια του καλοκαιριού – Διαβάστε μας πριν μας κατεβάσουμε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
γράφει ο αυτοδίδακτος αστρολόγος Στιβ Τζόουνς //
Κάποιοι θα το έλεγαν κληρονομικό χάρισμα. Εμείς απλά λέμε πως αυτόκλητα το φως της καλοκαιρινής διάθεσης μάς οδήγησε στη λεωφόρο των καλοκαιρινών ζωδιακών  προβλέψεων. Διαβάστε μας πριν μας κατεβάσουμε.
Κριός
Ακούστε μας. Το Κριός βγαίνει από το Κρύος.  Το καλοκαίρι δεν ήταν ποτέ η εποχή σας. Το αίτημα να σας λένε το χειμώνα Κριό και το καλοκαίρι Ζεστό, εκκρεμεί. Μέχρι φτάσει η στιγμή της δικαίωσης, έχουμε λόγους να υποστηρίξουμε πως το καλοκαίρι που ανοίγεται μπροστά σας θα έχει πινελιές χαλαρής  γκαντεμιάς με τακτά διαστήματα σεξ απίλ. Φροντίστε αυτά τα μπρέικ τύχης να τα εκμεταλλευτείτε. Ο Ιούνης που φεύγει δεν ήταν και ο καλύτερος Ιούνης που περάσατε ποτέ αλλά αυτό δεν είναι θέμα της αστροπορείας, μην τα ρίχνουμε όλα στα άστρα έτσι (!!!!), αλλά απλά ζήτημα επιλογών ζωής που κάνατε κάποτε.

Ταύρος
Καλοκαίρι; Ναι βρε, έχουμε καλοκαίρι. Πότε έφτασε το καλοκαίρι; Καλέ μου Ταύρε, ναι, έχουμε καλοκαίρι εδώ και ένα μήνα. Βγες έξω. Άκου τα τζιτζίκια που λαλούν. Για όλα τα υπόλοιπα ζώδια κοντεύει Ιούλης, για τον Ταύρο, μόλις μπήκε, Μάρτης. Καθόλου τυχαία η λέξη που περιγράφει το σύμπαν σας είναι Χρονοκαθυστέρηση. Ο χρόνος σάς προκαλεί βέρτιγκο. Δεν πειράζει. Είστε το “πετάει ο γάιδαρος”; Πετάει του ζωδιακού κύκλου και γι’ αυτό σας αγαπάμε.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X