Fragilemag

Θέατρο – Αντέχεις να δεις το “Εμπόριο” στο θέατρο Radar;

Θέατρο – Αντέχεις να δεις το “Εμπόριο” στο θέατρο Radar;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πέρα από τις δημοσιογραφικές αναλύσεις και τη δημοσιογραφική καταγραφή. Πέρα από τα καταγγελτικά ποσταρίσματα που αντέχουν στον αέρα των social media μόλις λίγα λεπτά, μέχρι να ακυρώσει ο χρόνος το, ειδεχθές, traffiking είναι ένα διαρκές έγκλημα. Ένα μαύρο κεφάλαιο του εμπορίου. Η παράσταση “Εμπόριο” που ανεβάζει η ομάδα Ανδρομέδα στο θέατρο Radar (Πλατεία Αγ. Ιωάννη και Πυθέου 93 – Νέος Κόσμος) θέλει να παρουσιάσει, μέσα από αληθινά γεγονότα και μαρτυρίες ανδρών, γυναικών και παιδιών- θυμάτων Εμπορίας Ανθρώπων τις, πιθανά σε μας, άγνωστες διαστάσεις του φαινομένου.

Την σκηνοθεσία της παράστασης έκανε ο Κοραής Δαμάτης. Ο ίδιος άνθρωπος, με τη συνεργασία της ομάδας Ανδρομέδα, έγραψαν, επιμελήθηκαν, συνέδεσαν τα κείμενα της παράστασης.

Σήμερα άνθρωποι αγοράζονται και πωλούνται με τον πιο εύκολο τρόπο. Άνθρωποι εξαφανίζονται. Αρπάζονται. Εκφοβίζονται. Και παραδίδονται στα χιλιάδες κυκλώματα που τους χειραγωγούν και τους εκμεταλλεύονται. Η παγκόσμια οικονομική κρίση υποδαύλισε την έξαρση του φαινομένου τόσο πολύ και με τέτοιους τρόπους, μέχρι που έφτασε το ίδιο το θύμα να «αποδέχεται» την κατάστασή του, λόγω της έλλειψης επιλογών και διεξόδων.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X