Media

GNTM: Η Ρασέλ έβαλε τις φωνές στους κριτές

GNTM: Η Ρασέλ έβαλε τις φωνές στους κριτές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ρασέλ είναι ένα από τα μοντέλα του GNTM που έχει καταφέρει να προκαλέσει χαμό με τις δηλώσεις της και κάποιοι θεωρούν πως έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμη και τη Μέγκι Ντρίο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Coach, Ζεν και Δημήτρης θα καθοδηγήσουν τα μοντέλα από το set, σε μια δοκιμασία που χρειάζεται αντοχή και ισορροπία. Το #GNTMgr ξεκινά τώρα!⠀ #StarChannelTv @StarChannelTv @skoulos @genevievevv @yiorgoskaravas_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Η διαγωνιζόμενη του reality μοντέλων κατάφερε να κάνει έξαλλους τους Γιώργο Καράβα, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό, καθώς μόλις τελείωσε τη φωτογράφιση της «έβγαλε» γλώσσα και άρχιζε να φωνάζει και δεν της άρεσε καθόλου που η Ζενεβιέβ της φώναξε!

Αφού ολοκλήρωσε τη φωτογράφιση για το νέο concept του GNTM, φόρεσε το μπουρνούζι της και θέλησε να εξηγηθεί στους κριτές αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ο Γιώργος Καράβας της είπε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κι όμως, το έκανε! Μόλις μία λήψη χρειάστηκε ο Mr. Coach για να πετάξει μέσα από τον καταρράκτη!⠀ #GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv @yiorgoskaravas_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

“Ρασέλ αυτό που κάνεις είναι αγενές! Άκου να δεις σου μιλάει ένας άνθρωπος της δουλειάς»!

Η Ρασέλ έγινε έξαλλη και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το γεγονός πως κάποιος της φώναξε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στη συνέντευξη της μετά και παράλληλα αναγνώρισε πως έκανε λάθος!

Πάντως, οι παίκτες του GNTM πρέπει να βρουν τη ψυχραιμία τους!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Λάκης Λαζόπουλος: «Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορονοϊό»! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X